Harry Potter: Ο “Voldermort” θέλει να επιστρέψει σε νέα ταινία!

“Με τα χίλια”
16 Νοεμβρίου 2022 10:53
Harry Potter: Ο “Voldermort” θέλει να επιστρέψει σε νέα ταινία!

Τον τελευταίο καιρό ακούμε διάφορα που αφορούν το μέλλον των Harry Potter ταινιών. Φαίνεται ότι η Warner Bros. Discovery ψήνεται να φέρει την 9η ταινία και όπως μάθαμε τώρα, μέχρι και ο Voldermort θέλει να επιστρέψει.

Αρχικά, πριν μερικές ώρες σας είχαμε ενημερώσει ότι η 9η ταινία που ακούγεται εδώ και καιρό, ίσως είναι το “The Cursed Child”. Τώρα, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Voldermort στις παλιές ταινίες, λέει ότι θα επέστρεφε χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, ο Ralph Fiennes λέει ότι είναι μέσα για μία νέα πιθανή ταινία. Ο διάσημος ηθοποιός απάντησε σε μερικές ερωτήσεις του εν λόγω site και δήλωσε τα εξής:

Προφανώς και θα επέστρεφα. Θα επέστρεφα σε αυτό το franchise αμέσως!

Ο επικεφαλής της Warner Bros. Discovery δήλωσε πρόσφατα ότι είναι ανοιχτός να συνεργαστεί με την J.K. Rowling σε νέες Harry Potter ταινίες. Φαίνεται πώς τελικά δεν είναι ο μόνος, διότι και ο αγαπητός Voldermort «ψηφίζει ναι».

Τί είναι το Cursed Child;

Για όσους δε γνωρίζουν το "Cursed Child" ήταν μια πρωτότυπη ιστορία που έγραψε η J.K. Rowling με τον Jack Thorne για τις ανάγκες της ομώνυμης θεατρικής παράστασης, αν και αργότερα κυκλοφόρησε και σε μορφή βιβλίου.

Τα γεγονότα μας μεταφέρουν 19 χρόνια μετά τα γεγονότα του Deathly Hallows με τον Χάρι πλέον σε ρόλο Υπουργού Μαγείας και πρωταγωνιστή τον γιο του, Albus Severus Potter, ο οποίος ετοιμάζεται να φοιτήσει στο Χόγκουαρτς. Το τρίο των Χάρι, Ρον και Ερμιόνη συμμετέχει σε μεγάλο βαθμό.

 

Όλα δείχνουν πως αργά ή γρήγορα θα γίνουν και επίσημες ανακοινώσεις για την περαιτέρω επέκταση του Harry Potter σύμπαντος, την ώρα που το franchise των Fantastic Beasts έχει παραγκωνιστεί μετά την εμπορική κατρακύλα του Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore.

Εσείς θα θέλατε μια νέα Harry Potter ταινία; Πείτε μας στα σχόλια!