DCU: Υπάρχει πρόβλημα με το πόσοι Batman υπάρχουν - Πώς θα το λύσει η Warner;

Ο CEO της Warner Bros. υπόσχεται να το λύσει στη νέα εποχή του DCU
15 Νοεμβρίου 2022 20:31
DCU: Υπάρχει πρόβλημα με το πόσοι Batman υπάρχουν - Πώς θα το λύσει η Warner;

Μήπως υπάρχουν πολλοί Batman τελικά στη μεγάλη οθόνη; Είναι μια εύλογη απορία και προβληματισμό των fans φαίνεται πως έχει αφουγκραστεί και η ίδια η DC. Για αυτό και το νέο αφεντικό της Warner Bros. Discovery, David Zaslav υποσχέθηκε να λύσει αυτό το πρόβλημα στο μέλλον, μιας και το κινηματογραφικό σύμπαν της DC ανοίγει μια νέα σελίδα με την ηγεσία James Gunn-Peter Safran

Μέσω ενός πάνελ που συμμετείχε ο Zaslav, σχολίασε το θέμα με τους πολλούς ταυτόχρονους Batman στην μεγάλη και τη μικρή οθόνη και πώς στο άμεσο μέλλον του DCU, η στρατηγική αυτή θα αλλάξει. Χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής στο The Hollywood Reporter: 

"Νομίζω ότι τα επόμενα χρόνια θα δούμε μεγάλη ανάπτυξη και ευκαιρίες γύρω από την DC, δεν θα υπάρχουν τέσσερις Batman... Και έτσι μέρος της στρατηγικής μας είναι να οδηγήσουμε την DC μακριά από την κόλαση, κάτι που θα κάνουν ο James και ο Peter. Νομίζω ότι έχουν ενθουσιάσει τους οπαδούς. Νομίζω ότι θα σας ενθουσιάσουν σε βάθος χρόνου".

Αυτά τα σχόλια έρχονται μετά από έναν κορεσμό που ένιωσε μερίδα του κοινού της DC, ύστερα και από την πρόσφατη βερσιόν του Bruce Wayne/Batman δια χειρός Matt Reeves, που την ενσαρκώνει ο Robert Pattinson. Επομένως το DCU θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τους Batman του πολύ σύντομα. 

Για να έχετε μια εικόνα του τι συμβαίνει στο σύμπαν της DC, αυτή τη στιγμή υπάρχουν εν ενεργεία τέσσερις διαφορετικές βερσιόν του, με ισάριθμους ηθοποιούς και είναι οι: Robert Pattinson (The Batman), Ben Affleck (Aquaman 2, Justice League), Michael Keaton (The Flash) και ο Iain Glenn στη σειρά DC's TITANS. 

Μάλιστα, ο Zaslav αποκάλυψε ότι αυτόν τον καιρό οι νέοι ηγέτες του DCU, James Gunn και Peter Safran βρίσκονται "πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν" τη "βίβλο της DC", κοινώς τον μπούσουλα και το χρονοδιάγραμμα για το νέο όραμα του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC.