Δείτε το νέο υλικό από την ταινία τρόμου Winnie The Pooh!

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την πρεμιέρα του
15 Νοεμβρίου 2022 14:06
Δείτε το νέο υλικό από την ταινία τρόμου Winnie The Pooh!

Η ταινία τρόμου Winnie the Pooh: Blood and Honey πλησιάζει στην πρεμιέρα της και μόλις κυκλοφόρησε νέο φωτογραφικό υλικό, το οποίο μας δίνει μια νέα ματιά από αυτήν.

Οι νέες εικόνες που έρχονται από το IGN μάς παρουσιάζουν το νεαρό Christopher Robin, ενώ παράλληλα βλέπουμε και τους Winnie και Piglet να είναι έτοιμοι για μια νέα δολοφονία. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, σκηνοθέτης του φιλμ είναι ο Rhys Frake-Waterfield.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Μερικά λόγια για το φιλμ:

Ο Christopher Robin έχει απομακρυνθεί από κοντά τους και δεν τους δίνει φαγητό και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ζωή των Pooh και Piglet να είναι αρκετά δύσκολη. Επειδή έπρεπε να φροντίζουν τον εαυτό τους τόσο πολύ, έχουν γίνει άγριοι. Έτσι επέστρεψαν στις ζωικές τους ρίζες. Δεν είναι πια ήρεμοι. Είναι σα μια μοχθηρή αρκούδα και ένα γουρούνι που τριγυρίζουν ψάχνοντας το θήραμά τους.

Το Blood and Honey θα παρουσιάσει τους δύο χαρακτήρες ως τους κύριους κακούς της ταινίας που είναι σε… rampage, όταν ο Christopher Robin τους εγκαταλείπει για να πάει στο κολέγιο. Εκτός από την ημερομηνία κυκλοφορίας του, ο Waterfield αποκάλυψε ότι δουλεύει ήδη πάνω στο sequel του Blood and Money.

Το Winnie the Pooh: Blood and Honey θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 15 Φεβρουαρίου. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν θα φτάσει και στη χώρα μας.

Tags: