Η Rockstar απέρριψε μία GTA ταινία με πρωταγωνιστή τον Eminem!

Τελικά η Rockstar Games δεν «ψήθηκε» καθόλου
15 Νοεμβρίου 2022 10:00
Η Rockstar απέρριψε μία GTA ταινία με πρωταγωνιστή τον Eminem!

Τί θα λέγατε για μία Grand Theft Auto ταινία με πρωταγωνιστή τον Eminem; Σύμφωνα με τον βετεράνο της βιομηχανίας, Kirk Ewing, φίλο των Sam και Dan Houser (δημιουργοί του GTA), ένας ατζέντης, τους πρότεινε κάποτε 5 εκατομμύρια δολάρια, για μία ταινία βασισμένη στο franchise.

Αυτά τα χρήματα θα ήταν για τα δικαιώματα, έτσι ώστε η ταινία να φέρει την ονομασία, ενώ εκτός από τον Eminem, στο «τιμόνι» θα ήταν και ο σκηνοθέτης, Tony Scott, του Top Gun. Ωστόσο, παρά την προσφορά και την παρουσία του Eminem, η Rockstar Games απέρριψε την ιδέα, γνωρίζοντας ήδη ότι το franchise της ήταν μεγαλύτερο από οτιδήποτε άλλο ανέβαινε στη μεγάλη οθόνη.

Η αποκάλυψη αυτή ήρθε μέσα από το νέο podcast του BBC Sounds, με τίτλο “Grandest Game”, όπου ο Ewing βρέθηκε καλεσμένος και δήλωσε τα εξής:

Λόγω της σχέσης που είχα με τη Rockstar και με τον Sam Houser, βρεθήκαμε ένα βράδυ οι δύο μας, μείναμε μέχρι αργά, και μιλήσαμε για την πιθανότητα να κάνουμε μία GTA ταινία. Αυτό ήταν λίγο μετά το Grand Theft Auto 3. Και νομίζω ότι σε εκείνο το σημείο, ξέρετε, πίστευα ότι ο Sam θα ήθελε να κάνει κάτι.

Ο Ewing πίστευε ότι η Rockstar θα ήθελε μία GTA ταινία:

Θυμάμαι ότι μίλησα στο τηλέφωνο στις 4 τα ξημερώματα με έναν παραγωγό από το Λος Άντζελες και είχα μία προσφορά των 5 εκατομμυρίων για μία ταινία με τον Eminem και τον σκηνοθέτη Tony Scott.

Ο Ewing τηλεφώνησε εκείνη τη στιγμή στον House και του είπε τα καλά νέα. Ωστόσο, εκείνος του απάντησε ότι «δεν ενδιαφέρεται». Το project αυτό τελικά κατέρρευσε πριν καν αρχίσει. Φαίνεται πως αυτή ήταν και η τελευταία φορά (σύμφωνα με τον Kirk Ewing), που ο Sam συζήτησε για μία πιθανή ταινία βασισμένη στο Grand Theft Auto.

Συνειδητοποίησαν ότι το franchise που είχαν ήταν μεγαλύτερο από οποιαδήποτε ταινία γινόταν εκείνη την εποχή.

Εσείς θα θέλατε να δείτε μία GTA ταινία με πρωταγωνιστή τον Eminem; Πείτε μας στα σχόλια.