Μεγάλη επιτυχία το Black Adam – Δείτε τα συνολικά έσοδά του

Γέμισε τα ταμεία της DC μέσα σε ένα μήνα
13 Νοεμβρίου 2022 20:41
Μεγάλη επιτυχία το Black Adam – Δείτε τα συνολικά έσοδά του

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια είδηση που αφορά τα συνολικά έσοδα του Black Adam με τον Dwayne Johnson.

Όπως έγινε γνωστό, το φιλμ έχει γεμίσει τα ταμεία της Warner Bros. Discovery με 352 εκατομμύρια παγκοσμίως, μέσα σε ένα μήνα από την ημέρα κυκλοφορίας του. Το φιλμ πρόσθεσε 9,7 εκατομμύρια δολάρια από 76 διεθνείς περιοχές το τέταρτο Σαββατοκύριακό του, ανεβάζοντας το σύνολο στο εξωτερικό, σε πάνω από 200 εκ. δολάρια.

Ο αντι-ήρωας της DC έχει φέρει 151 εκ. στις ΗΠΑ και τώρα φαίνεται πως έχει ένα μεγάλο αντίπαλο, αφού έκανε πρεμιέρα πριν από μερικά εικοσιτετράωρα το Black Panther: Wakanda Forever της Marvel.

Black Adam Review: Η νέα ταινία της DC ξέρει μόνο να τικάρει κουτάκια

Λίγα λόγια για το Black Adam:

Η υπόθεση του Black Adam:

Σχεδόν 5.000 χρόνια αφού του δόθηκαν οι πανίσχυρες δυνάμεις των αρχαίων θεών –και η άμεση αιχμαλωσία του– ο Black Adam (Τζόνσον) ελευθερώνεται από τον επίγειο τάφο του και είναι έτοιμος να αποδώσει δικαιοσύνη στον σύγχρονο κόσμο, όπως αυτός νομίζει.

Να σας υπενθυμίσουμε πως στην ταινία που σκηνοθετεί ο Jaume Collett-Serra (Jungle Cruise) πρωταγωνιστεί ένα δυνατό cast που πέρα από τον The Rock περιλαμβάνει και τους: Noah Centineo (To All The Boys I Loved Before) ως Atom Smasher, Aldis Hodge (One Night In Miami) ως Hawkman, Sarah Shahi (Sex/Life), Quintessa Swindell (Voyagers), καθώς και τον πρώην "Πράκτορα 007", Pierce Brosnan ως Dr. Fate.

Το Black Adam παίζει στις ελληνικές αίθουσες από τις 20 Οκτωβρίου 2022.