Avatar: The Way of Water – Δείτε πανέμορφα πλάνα από το επικό sequel!

Νέες φωτογραφίες λίγο πριν την πρεμιέρα
12 Νοεμβρίου 2022 16:07
Avatar: The Way of Water – Δείτε πανέμορφα πλάνα από το επικό sequel!

Η αντίστροφή μέτρηση για την πρεμιέρα του Avatar: The Way of Water έχει ξεκινήσει και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικά πανέμορφα στιγμιότυπα από το φιλμ του James Cameron.

Τις αποκλειστικές εικόνες που θα δείτε παρακάτω, τις έφερε στη δημοσιότητα το EW και μας δίνουν μια νέα ματιά από την Πανδώρα. Μεταξύ άλλων βλέπουμε και υποβρύχια πλάνα με τον Jake Sully (Sam Worthington) και της 15χρονης Kiri που την υποδύεται η Sigourney Weaver.

Δείτε τις νέες εικόνες παρακάτω:

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι η Kiri θα είναι μία πολύ βασική χαρακτήρας στο sequel του Avatar, η οποία θα πρέπει να βρει τη θέση της όχι μόνο στη δική της φυλή, αλλά και σε ένα σχολείο Na’vi. Το οικογενειακό δράμα είναι ένα σημαντικό στοιχείο της ταινίας, όπως είχε δηλώσει ο σκηνοθέτης στο παρελθόν.

Λίγα λόγια για το Avatar 2

Η σύνοψη του Avatar: The Way of Water έχει ως εξής: 

Το Avatar: The Way of Water διαδραματίζεται πάνω από 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και ξεκινά να διηγείται την ιστορία της οικογένειας των Sully (Jake, Neytiri και των παιδιών τους), τα βάσανα που τους ακολουθούν, τα άκρα που θα φτάσουν για να παραμείνουν ασφαλείς, τις μάχες που θα δώσουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που θα υπομένουν. 

Στο sequel πρωταγωνιστούν οι: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi, και Kate Winslet.

Το AvatarThe Way of Water θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου 2022.