Avatar: The Last Airbender – Έρχονται ένα σωρό από νέες ταινίες!

Η πρώτη θα καταφθάσει το 2025
12 Νοεμβρίου 2022 14:38
Avatar: The Last Airbender – Έρχονται ένα σωρό από νέες ταινίες!

Η Paramount Pictures ανακοίνωσε επίσημα ότι μία ολοκαίνουργια animated ταινία για το Avatar: The Last Airbender βρίσκεται στα σκαριά. Εκτός από αυτό το ευχάριστο νέο, η εταιρία αποκάλυψε και την ημερομηνία κυκλοφορίας και όπως φαίνεται, θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα διατεθεί στις 10 Οκτωβρίου του…2025!

Σύμφωνα με το Variety, θα κυκλοφορήσουν τρεις νέες Avatar ταινίες που θα είναι μία συνεργασία των Paramount και Nickelodeon. Προς το παρόν, δεν έχει αποκαλυφθεί κάτι άλλο σχετικά με τα άλλα δύο φιλμ. Όσον αφορά το Avatar του 2025, δε γνωρίζουμε ακόμα τον τίτλο, μιας και η εταιρία παραγωγής το αποκαλεί “ατιτλοφόρητο Aang Avatar film”, ωστόσο τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Lauren Montgomery (Wonder Woman, Green Lantern: First Flight).

Όπως υποδηλώνει και το όνομα του project, η πρώτη ταινία των Avatar Studios θα επικεντρωθεί στον αρχικό ήρωα της σειράς, τον Aang. Δυστυχώς, δεν ξέρουμε κάτι άλλο γι’ αυτό, αλλά υπάρχει μια μικρή περίπτωση να εμφανιστούν και άλλοι χαρακτήρες από το θρυλικό σόου που μεγάλωσε μικρούς και μεγάλους.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι και το Netflix ετοιμάζει την πρώτη live-action σειρά του Avatar: The Last Airbender. Τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2021 και μέχρι τώρα ξέρουμε ότι οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν είναι οι εξής: Gordon Cormier ως Avatar Aang, Kiawentiio Tarbell ως Katara, Ian Ousley ως Sokka, Dallas Liu ως Zuko, Paul Sun-Hyung Lee ως Iroh, Elizabeth Yu ως Azula και Daniel Dae Kim ως Fire Lord Ozai.

Η live-action σειρά του Avatar: The Last Airbender του Netflix είναι πιο κοντά από ποτέ (ΦΩΤΟ)

Μάλιστα, ο Albert Kim (Sleepy Hollow, Nikita) θα λειτουργεί ως showrunner, ενώ ο Dan Lin (The Lego Movie, Aladdin) θα γράψει το σενάριο σε σκηνοθεσία των Roseanne Liang και Jabbar Raisani.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τα project της Paramount και του Nickelodeon παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.