Jason Momoa: Γδύθηκε σε ζωντανή μετάδοση αφήνοντας άναυδους κοινό και παρουσιαστή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο “Aquaman“ έμεινε μόνο με την παραδοσιακή του χαβανέζικη φορεσιά
11 Νοεμβρίου 2022 15:51
Jason Momoa: Γδύθηκε σε ζωντανή μετάδοση αφήνοντας άναυδους κοινό και παρουσιαστή (ΒΙΝΤΕΟ)

Κανείς δεν περίμενε πως θα εξελισσόταν έτσι μια χαλαρή συνέντευξη του Jason Momoa (Τζέισον Μομόα) στο The Tonight Show με τον Jimmy Kimmel. Ο 43χρονος σταρ παραβρέθηκε για να προωθήσει τη νέα του ταινία "Slumberland" στο Netflix, αλλά τα πράγματα πήραν μια διαφορετική τροπή κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους. 

Ο "Aquaman" απέδειξε έμπρακτα πως έχει περίσσιο χιούμορ, σε βαθμό που να μπορεί να αυτοσαρκάζεται ακόμη και για...ατυχήματα on camera. Βλέπετε πριν από λίγο καιρό είχε αναρτήσει ένα βίντεο στο Instagram του όπου ψάρευε φορώντας μια παραδοσιακή χαβανέζικη φορεσιά που είναι αρκετά λιτή. Σε ένα σημείο όμως ο αέρας σήκωσε τη φορεσιά και φάνηκε για λίγα δευτερόλεπτα ο γλουτός του, πράγμα που στα social media έγινε αντικείμενο σχολιασμού. 

Την ώρα που ο Kimmel τον ρωτούσε αν φοράει συνεχώς αυτή την παραδοσιακή φορεσιά με χιουμοριστικό τρόπο, ο Momoa του απάντησε ότι τη φοράει συνέχεια. Μόνο που ο Kimmel δεν τον πίστεψε και ο Momoa τον έπεισε, καθώς σηκώθηκε, γδύθηκε και έμεινε ημίγυμνος, όπως στο ατυχηματάκι που είχε. 

Το ξεγύμνωμα του Momoa άφησε άναυδους κοινό και παρουσιαστή, με τον Kimmel κιόλας να κάνει αέρα στον εαυτό του και να ξεφυσάει με το θέαμα που αντίκρισε. 

 

Τι είναι αυτό που φοράει ο Momoa; 

Το μάλο παρομοιάζεται με ένα ιδιαίτερο ανδρικό παρεό που αφήνει ακάλυπτα τα οπίσθια και ο διάσημος ηθοποιός εμφανίζεται για δεύτερη φορά φορώντας το, μετά το χαμό που προκάλεσε στο Instagram με την ανάρτηση που τον έδειχνε να ψαρεύει στην Χαβάη. "Ουσιαστικά δεν μου αρέσει πλέον να φοράω ρούχα" αστειεύτηκε ο 54χρονος σταρ κατά την διάρκεια της συνέντευξης.

Αυτόν τον καιρό θα δείτε τον Momoa στο "Slumberland" την νέα του ταινία στο Netflix που είναι ήδη διαθέσιμη, ενώ αναμένεται να επιστρέψει ως Aquaman στο sequel με τίτλο 
"Aquaman and The Lost Kingdom" τον Δεκέμβριο του 2023. 

Δείτε το βίντεο