Dave Bautista: Ρίχνει μπηχτή στο Netflix για να παίξει στην ταινία Gears of War

Είναι ιδανικός άλλωστε για να παίξει τον Marcus Fenix
11 Νοεμβρίου 2022 14:52
Dave Bautista: Ρίχνει μπηχτή στο Netflix για να παίξει στην ταινία Gears of War

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η ταινία Gears of War δια χειρός Netflix αμέσως οι fans σκέφτηκαν ένα όνομα για το ποιος θα ενσαρκώσει τον live-action Marcus Fenix και δεν είναι άλλος από τον Dave Bautista. 

Ο πρώην παλαιστής του WWE και νυν χολιγουντιανός ηθοποιός έγινε γνωστός μέσα από τη θητεία του στις ταινίας της Marvel και του MCU ως Drax στο "Guardians of the Galaxy". Μια θητεία που πρόκειται να λήξει σύντομα με το φινάλε της τριλογίας, Guardians of the Galaxy Vol. 3, που αναμένεται τον Μάιο του 2023. 

Στον απόηχο της ανακοίνωσης του Netflix ο 53χρονος αστέρας ανήρτησε μέσα από το Twitter του μια ανάρτηση βάζοντας τον εαυτό του βασικά υποψήφιο για τον ρόλο του Marcus Fenix, πετώντας κιόλας μια μπηχτή προς το Netflix για το ότι ακόμη δεν έχει συμβεί. 

"Δεν μπορώ να το κάνω πιο λιανά" γράφει στην ανάρτησή του ο Bautista. 

Το fan casting του Bautista ως Marcus Fenix είχε γίνει πολλά χρόνια πριν στα σοκάκια των social media και του διαδικτύου σε βαθμό που έγινε αναμφίβολα η επικρατέστερη επιλογή. Έφτασε σε σημείο να συνδεθεί τόσο στενά η όψη του με αυτή του πρωταγωνιστή των Gears παιχνιδιών, που η The Coalition τον πρόσθεσε ως extra skin τόσο στο multiplayer όσο και στο campaign. 

Πράγματι ο Bautista είχε ηχογραφήσει όλες τις ατάκες του Fenix και μπορείτε να παίξετε με την όψη του ολόκληρο το campaign του Gears 5. Αν λοιπόν προσληφθεί και επίσημα στην ταινία -όπως ελπίζουν οι περισσότεροι- θα είναι η δεύτερη φορά που θα τον υποδυθεί. 

Ο Dave Bautista συμμετείχε πρόσφατα στο Army of the Dead του Zack Snyder, στο επερχόμενο Knives Out 2 με τίτλο "Glass Onion" και αναμένεται να επιστρέψει ως Rabban Harkonnen στο Dune Part 2

Προς το παρόν, το Netflix δεν γνωστοποίησε πότε περίπου θα δούμε τα projects αυτά να παίρνουν σάρκα και οστά. Πάντως το Netflix θα συνεργαστεί στενά με την The Coalition, το στούντιο υπεύθυνο για το franchise του Xbox, ώστε να διασκευαστεί για την μεγάλη και τη μικρή οθόνη.

Εκτός της ταινίας η συμφωνία Netflix-Xbox περιλαμβάνει και μια animated σειρά και εφόσον υπάρχει ανταπόκριση, ο δρόμος ήδη είναι στρωμένος για να επεκταθεί το Gears of War περαιτέρω μέσω του Netflix.