Spider-Man: Ένα βήμα μακριά από την επιστροφή του Tom Holland για νέα τριλογία

Νέες φήμες γύρω από το νέο deal μεταξύ Holland-Marvel-Sony
11 Νοεμβρίου 2022 14:05
Spider-Man: Ένα βήμα μακριά από την επιστροφή του Tom Holland για νέα τριλογία

Πρόσφατα σας είχαμε μεταφέρεις τις φήμες σχετικά με την επικείμενη επιστροφή του Tom Holland ως Spider-Man του MCU και τώρα υπάρχουν νέα στοιχεία που βάζουν ακόμη περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Παρά την εξαγγελία του Holland πως θα έκανε ένα μεγάλο διάλειμμα από τον χαρακτήρα μετά το Spider-Man: No Way Home, το οποίο πράγματι έκανε μαζί με την αποχή του από τα social media, η επιστροφή του 26χρονου αστέρα μοιάζει αναπόφευκτη.

Σιγουράκι η νέα Spidey τριλογία

Οι νεότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό έρχονται από το The Hot Mic του γνωστού insider ονόματι Jeff Sneider, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο Tom Holland υπέγραψε μια νέα συμφωνία με τη Marvel Studios και τη Sony Pictures. Μάλιστα, οι πληροφορίες του θεωρούν σίγουρο το ότι το νέο συμβόλαιο του Holland περιλαμβάνει μια νέα τριλογία ταινιών Spider-Man. 

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι "άκουσα πως ο Holland υπέγραψε τη συμφωνία αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί αυτό ακόμα". Φυσικά η Marvel Studios από την πλευρά της δεν επιβεβαίωσε τίποτα, όπως συνηθίζει σε τέτοιες περιπτώσεις. 

Ωστόσο το γεγονός ότι κι άλλος insider βγαίνει δημόσια, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, να αναφέρει ότι ψήνεται νέα συμφωνία μεταξύ Sony-Marvel αποτελεί μια σημαντική ένδειξη ως προς την εγκυρότητα των φημών. 

Όπως οι προηγούμενες φήμες, έτσι κι αυτές κάνουν λόγο για περαιτέρω εμφανίσεις του Spider-Man στο MCU, με τον Sneider να αναφέρει "σίγουρα άλλες τρεις". Άλλωστε από τα Avengers: Secret Wars και Avengers: The Kang Dynasty είναι δύσκολο να λείπει ο Spider-Man όντας από τα πιο βασικά πρόσωπα της ιστορίας, ενώ φημολογείται και μια εμφάνισή του στη σειρά Daredevil: Born Again του Disney Plus. Και αυτό διότι ο Matt Murdock του Charlie Cox έκανε την χάρη και εμφανίστηκε στο "No Way Home". 

Δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε και επίσημες ανακοινώσεις από τις Sony και Marvel σύντομα, για αυτό μείνετε συντονισμένοι.