Star Wars: Κάτι ετοιμάζει η Lucasfilm με το Studio Ghibli του θρυλικού Hayao Miyazaki

Οι δυο εταιρίες θα συνεργαστούν και άρχισαν τα teasers
11 Νοεμβρίου 2022 09:04
Star Wars: Κάτι ετοιμάζει η Lucasfilm με το Studio Ghibli του θρυλικού Hayao Miyazaki

Οι fans των animation ταινιών, της Lucasfilm αλλά και του Studio Ghibli έχουν λόγο να ενθουσιάζονται μιας και τα δύο στούντιο ανακοίνωσαν ότι θα συνεργαστούν. Την ανακοίνωση έκαναν με ένα λιτό teaser οι δύο εταιρίες μέσα από το Twitter, το οποίο μετράει πάνω από 7.9 εκατομμύρια προβολές, κάνοντάς το viral στην πλατφόρμα. 

Μέσα σε 14 δευτερόλεπτα και με δυο απλά λογότυπα το θρυλικό στούντιο του Hayao Miyazaki που έχει χαρίσει κλασικά αριστουργηματικά φιλμ κινουμένων σχεδίων επί δεκαετίες θα ενώσει τις δυνάμεις του με αυτό του Star Wars -και πρακτικά της Disney- για κάποιο project. 

Αυτό είναι το teaser της ανακοίνωσης: 

Ποιο είναι αυτό το project; Κανείς δεν ξέρει επίσημα με το Studio Ghibli να κάνει ένα μοναδικό σχόλιο για όλα αυτά μέσω του Gizmodo λέγοντας ότι "σύντομα όλα θα αποκαλυφθούν". Οι fans όμως κάνουν εικασίες για το τι είδους συνεργασία θα μπορούσε να είναι αν πχ πρόκειται για μια ταινία κινουμένων σχεδίων στο σύμπαν του Star Wars ή κάποια σειρά στο Disney Plus. 

Το πιο λογικό συμπέρασμα αφού έχουμε να κάνουμε με ένα ιαπωνικό στούντιο είναι πως ίσως να αφορά την επερχόμενη 2η σεζόν του Star Wars: Visions, η οποία αναμένεται στο Disney Plus την άνοιξη του 2023. Πρόκειται για την animated σειρά αυτοτελών επεισοδίων όπου συνεργάστηκαν μερικά από τα καλύτερα anime στούντιο του κόσμου και ζωντάνεψαν 9 non-canon ιστορίες με εικαστικό που ήταν χάρμα οφθαλμών. 

Λιγάκι υπομονή ακόμη και όλα θα αποκαλυφθούν για μια αναμφίβολα άκρως αναμενόμενη συνεργασία.