Scrooge: A Christmas Carol – Χριστούγεννα στο Netflix με Olivia Colman και Luke Evans – Δείτε το trailer

Θα κυκλοφορήσει στις αρχές του Δεκεμβρίου
10 Νοεμβρίου 2022 23:27
Scrooge: A Christmas Carol – Χριστούγεννα στο Netflix με Olivia Colman και Luke Evans – Δείτε το trailer

Το Netflix ετοιμάζεται να φέρει τα Χριστούγεννα στο σπίτι της σας με μία ολοκαίνουργια animated ταινία, που ακούει στο όνομα, Scrooge: A Christmas Carol. Πρόκειται για μία παραγωγή της Timeless Films σε συνεργασία με τα Axis Studios, που υπόσχεται να έχει το στοιχείο του υπερφυσικού, αλλά να είναι και διαχρονική ως μιούζικαλ.

Η ταινία έρχεται σε σκηνοθεσία του Stephen Donnelly, ο οποίος έχει δουλέψει στο Monster High: Welcome to Monster High, καθώς και σε βιντεοπαιχνίδια, όπως το Crackdown 3. Επίσης, έχει αναλάβει το σενάριο, μαζί με τους Leslie Bricusse και Charles Dickens.

Το φιλμ έχει ένα τεράστιο cast που αποτελείται από τους Jessie Buckley, Luke Evans, Olivia Colman, Jonathan Pryce, Johnny Flynn, James Cosmo, Fra Fee, Trevor Dion Nicholas, Sil Van Der Zwan, Giles Terera, Jemima Lucy Newman, Homer Todiwala και Devon Pomeroy.

Η επίσημη σύνοψη σύμφωνα με το Netflix:

Μία κρύα Παραμονή Χριστουγέννων, ο τσιγκούνης Εμπενίζερ Σκρουτζ πρέπει σε μία μόνο νύχτα να αντιμετωπίσει το παρελθόν του, και να αλλάξει το μέλλον, προτού να είναι αργά.

Το Scrooge: A Christmas Carol (Σκρουτζ: Μία Χριστουγεννιάτικη ιστορία) θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 2 Δεκεμβρίου. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.