John Wick 4: Δείτε το νέο trailer με επιστροφή Keanu Reeves και ακραία πιστολίδια!

Καταιγισμός από σφαίρες και στιλάτη δράση όπως μόνο αυτές οι ταινίες προσφέρουν
10 Νοεμβρίου 2022 18:21
John Wick 4: Δείτε το νέο trailer με επιστροφή Keanu Reeves και ακραία πιστολίδια!

Επιτέλους, το νέο trailer του John Wick 4 κυκλοφόρησε από την Lionsgate Films και δίνει μια χορταστική και με κομμένη την ανάσα ματιά στη νέα περιπέτεια του ασταμάτητου εκτελεστή του Keanu Reeves. 

Είναι να μη του δώσει κανείς όπλο γιατί μόλις πιάσει κάτι στα χέρια του ο κ. Wick μεταμορφώνεται σε μια πολεμική μηχανή που ολόκληρες στρατιές εκτελεστών οπλισμένους με όπλα, nunchucks μέχρι και...τσεκούρια δεν μπορούν να τον σταματήσουν. 

Εκτός από τις υψηλού επιπέδου σκηνές μάχης και τα gung-fu πιστολίδια που είναι χάρμα οφθαλμών, το νέο trailer αποκαλύπτει ολόκληρο το all-star cast της ταινίας με τους: Donnie Yen (Ip Man, Rogue One), Hiroyuki Sanada (Mortal Kombat), Shamier Anderson, Bill Skarsgard (IT), Rina SawayamaScott Adkins (ταινίες Undisputed), και Clancy Brown. Τη σκηνοθεσία του John Wick 4 υπογράφει και πάλι ο Chad Stahelski σε σενάριο των Shay Hatten και Michael Finch. 

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής: 

Ο John Wick (Keanu Reeves) ανακαλύπτει ένα μονοπάτι για να νικήσει το High Table. Αλλά πριν κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό με ισχυρές συμμαχίες σε όλο τον κόσμο και δυνάμεις που μετατρέπουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Όσον αφορά το κινηματογραφικό σύμπαν του John Wick, πρόσφατα μάθαμε ότι τελικά ο Keanu Reeves θα εμφανιστεί ως John Wick στη spinoff ταινία "Ballerina" της Ana De Armas, μαζί με τον Ian McShane ως Winston. Επίσης, εντός του John Wick Cinematic Universe στα σκαριά βρίσκεται η σειρά The Continental που θα προβληθεί μέσα από το Amazon Prime Video. 

Η Lionsgate ετοιμάζει ένα AAA John Wick βιντεοπαιχνίδι αυτόν τον καιρό, περισσότερα γι αυτό θα βρείτε εδώ

To John Wick: Chapter 4 βγαίνει στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου 2023.

Δείτε το trailer του John Wick 4