Captain America: O Chris Evans παραδέχεται ότι του λείπει ο ρόλος του

O 41χρονος σταρ θυμάται την εποχή του στη Marvel και νοσταλγεί
10 Νοεμβρίου 2022 18:04
Captain America: O Chris Evans παραδέχεται ότι του λείπει ο ρόλος του

Ο Chris Evans μπορεί να έχει δηλώσει ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο το ενδεχόμενο να ξαναπαίξει τον Captain America αλλά στην πρόσφατη συνέντευξή του φάνηκε νοσταλγικός. 

Μιλώντας στο People Magazine και στην εφ'όλης της ύλης συνέντευξής του καθώς αναδείχθηκε ως "ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου" για το 2022, μίλησε για τη θητεία του στη Marvel με τρόπο που έδειξε να αναπολεί τις στιγμές εκείνες. 

Χαρακτηριστικά τα όσα είπε: 

"Θεέ μου, θα ήσουν πολύ βλάκας αν δεν το απολάμβανες. Πληρώνεσαι για να φροντίζεις τον εαυτό σου και να είσαι υπερήρωας. Είναι σαν αυτό που ονειρεύεσαι να κάνεις όταν ήσουν παιδί. Τρέχεις στην αυλή σου και παριστάνεις ότι είσαι ένας χαρακτήρας κόμικς. Ήταν μια από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής μου να βουτήξω και να προετοιμαστώ για αυτές τις ταινίες. Είναι δύσκολες, αλλά το ωραίο είναι ότι οι ταινίες είναι υπέροχες και βγάζεις αυτό που έβαλες μέσα. Ήταν μια υπέροχη, πολύ συμβιωτική σχέση, οπότε ήμουν ενθουσιασμένος που το έκανα. Όταν τελειώνουν οι ταινίες, χαίρεσαι πολύ που κάνεις ένα διάλειμμα, αλλά πολύ γρήγορα σου λείπει. Μου λείπει τώρα. Αλλά είμαι πολύ ευγνώμων, πολύ χαρούμενος που υπήρξα μέρος τους".

Για το ενδεχόμενο να ξαναπαίξει τον Cap του MCU, o Evans είχε δηλώσει σε συνέντευξή του τον Ιούνιο: 

Φαίνεται πως αυτό είναι κάτι που ο κόσμος θέλει να δει. Δε θέλω να δυσαρεστήσω κανέναν αλλά είναι δύσκολο...Ήταν ένα τόσο καλό πέρασμα και είμαι χαρούμενος για αυτό. Μου είναι κάτι πολύτιμο για μένα. Θα έπρεπε να είναι κάτι το τέλειο.  Θα ήταν τρομακτικό να κουνήσεις από τη θέση του κάτι που είναι τόσο αγαπητό σε μένα και σε πολύ κόσμο. Ο ρόλος αυτός είναι τα πάντα προσωπικά. Οπότε το να επιστρέψω σε αυτόν το βλέπω σαν μια δύσκολη υπόθεση. 

Μήπως ο Captain America μας λέει εμμέσως ότι θέλει κάποια επιστροφή; Άλλωστε οι φήμες για μια cameo εμφάνισή του είτε λόγω του Multiverse είτε στο Captain America 4 είναι κάτι που υπάρχουν εδώ και καιρό. 

Το Captain America: New World Order είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 3 Μαΐου του 2024.