Jennifer Aniston: Είπε ξεκάθαρα ότι μισεί τα social media - “Μου είναι βάσανο“

Τι αποκάλυψε για τα social media και την λάμψη που έχασε το Χόλιγουντ εξαιτίας τους
09 Νοεμβρίου 2022 23:09
Jennifer Aniston: Είπε ξεκάθαρα ότι μισεί τα social media - “Μου είναι βάσανο“

Τα social media δεν είναι το...φόρτε της Jennifer Aniston (Τζένιφερ Άνιστον), η οποία δεν το κρύβει κιόλας. Σε νέα της συνέντευξη που παραχώρησε στο Allure, εκεί όπου φιλοξενήθηκε ένα ειδικό ένθετο αφιέρωμα για την 53χρονη Χολιγουντιανή σταρ, δεν κρατήθηκε ούτε στο ελάχιστον όσον αφορά την κακή σχέση που έχει με κάθε είδους κοινωνικό δίκτυο. 

Μιλώντας έξω από τα δόντια είπε ευθέως ότι μισεί τα social media, έχοντας προσπαθήσει να παραμείνει εκτός της σφαίρας επιρροής τους για πολύ καιρό. Ωστόσο, το 2019 ο φούρνος γκρεμίστηκε για χάρη του Instagram όπου είναι και η μοναδική επίσημη προσωπική σελίδα που διατηρεί. Ο ερχομός της στο Instagram κυριολεκτικά έριξε την υπηρεσία για κάποιες ώρες. 

Μισώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης", δήλωσε η Άνιστον. "Δεν είμαι καλή σε αυτά... Είναι μαρτύριο για μένα. Ο λόγος που μπήκα στο Instagram ήταν για να λανσάρω αυτή τη συλλογή προϊόντων. Μετά χτύπησε η πανδημία και δεν το λανσάραμε. Οπότε κόλλησα με το να είμαι στο Instagram. Δεν μου βγαίνει με φυσικό τρόπο".

Μίλησε επίσης για το γεγονός πως τα social media επηρέασαν την γκλαμουριά και τη λάμψη του Χόλιγουντ. Στο πλαίσιο της συνέντευξης της διάβασαν ένα απόσπασμα από τα λόγια ενός fan που της έλεγε: 

Κανένας δε θα είναι το ίδιο διάσημος όπως είναι εκείνη με τον τρόπο της. Αυτό το είδος της μαζικής τεράστιας αναγνώρισης, ενός λαμπρού άστρου που λάμπει μέχρι σήμερα, είναι κάτι το άπιαστο. Μοιάζει σαν μια σταρ των βουβών ταινιών ανάμεσα στη γενιά βλαμμένων του TikTok". Εκεί η Aniston είπε πως ανατρίχιασε με τα λεγόμενα αυτά και είπε: 

"Ουάου. Ω, αυτό με ανατρίχιασε. "Είμαι λίγο συγκλονισμένη. Νιώθω σαν να πεθαίνει. Δεν υπάρχουν πια αστέρες του κινηματογράφου. Δεν υπάρχει πια αίγλη. Ακόμα και τα πάρτι των Όσκαρ ήταν κάποτε τόσο διασκεδαστικά".

Πλέον μετράει πάνω από 40.7 εκατομμύρια ακολούθους και εκμυστηρεύεται ότι έκανε λογαριασμό στο Instagram με σκοπό να προωθήσει τη δική της σειρά καλλυντικών και ειδών περιποίησης. 

Την Aniston αναμένεται να τη δούμε στην επερχόμενη 3η σεζόν του The Morning Show στην υπηρεσία Apple TV+.