Snoop Dogg: Έρχεται η ταινία για τη ζωή του θρυλικού ράπερ - Τι ξέρουμε μέχρι τώρα

Η Universal Pictures και η εταιρία παραγωγής του Snoop, Death Row Pictures αναλαμβάνουν την βιογραφική του ταινία
09 Νοεμβρίου 2022 22:32
Snoop Dogg: Έρχεται η ταινία για τη ζωή του θρυλικού ράπερ - Τι ξέρουμε μέχρι τώρα

Κι όμως θα δούμε επιτέλους μια ταινία για τη ζωή του θρυλικού ράπερ και εμβληματικής φιγούρας της ποπ κουλτούρας, Snoop Dogg. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Snoop Dogg μέσα από το Twitter λογαριασμό του, με την παραγωγή της βιογραφική του ταινίας να την αναλαμβάνει η εταιρία του, Death Row Pictures μαζί με την Universal Pictures.

Οι πρώτες πληροφορίες

Πληροφορίες του THR όμως δίνουν περισσότερο φως στο ποιοι θα είναι πίσω από τις κάμερες. Η Universal προσέλαβε τον συν-σεναριογράφο του Black Panther: Wakanda Forever, Joe Robert Cole για το σενάριο, καθώς και τους Allen και Albert Hughes για την σκηνοθεσία της βιογραφικής ταινίας. 

Πρόκειται για τους σκηνοθέτες των Menace II Society και Dead Presidents, μεταξύ άλλων, οι οποίοι έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν την απόλυτη βιογραφική ταινία για τον πασίγνωστο και εμβληματικό ράπερ. 

Αυτή είναι και η πρώτη ταινία παράλληλα που αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας η Death Row Pictures του Snoop Dogg. Παράλληλα αναπτύσσει κι άλλες βιογραφικές ταινίες όπως αυτή της Madonna και της Cher με τις ίδιες μάλιστα να συμμετέχουν στην παραγωγή ενεργά. 

O Snoop Dogg έκανε την εξής δήλωση για το γεγονός της ταινίας για τη ζωή του: 

Περίμενα πολύ καιρό για να φτιάξω αυτό το έργο, γιατί ήθελα να επιλέξω τον κατάλληλο σκηνοθέτη, τον τέλειο σεναριογράφο και την καλύτερη κινηματογραφική εταιρεία με την οποία θα μπορούσα να συνεργαστώ και η οποία θα μπορούσε να κατανοήσει την κληρονομιά που προσπαθώ να απεικονίσω στην οθόνη και τη μνήμη που προσπαθώ να αφήσω πίσω μου. "Ήταν η ιδανική συνεργασία.".

Ο Snoop βασίλευσε για σχεδόν τρεις δεκαετίες ως ράπερ, τραγουδιστής, τραγουδοποιός, ηθοποιός, παραγωγός δίσκων, DJ, προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης, επιχειρηματίας και δημιουργός μιας αυτοκρατορίας. Εκτός από το έργο του στη μουσική, ο Snoop είναι ένας κατά συρροή επιχειρηματίας με προσπάθειες στους τομείς του Web 3.0, της τεχνολογίας, της ψυχαγωγίας, του lifestyle, των παγκόσμιων εμπορικών σημάτων, των τροφίμων/ποτών και της κάνναβης.

Πρωτοεμφανίστηκε στη μουσική σκηνή το 1992, όταν συμμετείχε στο ντεμπούτο σόλο single του Dr. Dre, το "Deep Cover" και στη συνέχεια στο ντεμπούτο σόλο άλμπουμ του Dre, "The Chronic". Έχει πουλήσει περισσότερα από 35 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και είναι 17 φορές υποψήφιος για Grammy, ενώ έχει κερδίσει βραβεία American Music Award και Primetime Emmy.

Πότε αναμένεται; 

Ακόμη βέβαια δε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει η βιογραφική ταινία του Snoop Dogg, ποιες πτυχές της ζωής και της καριέρας του θα παρουσιάσει ή ποιος θα τον υποδυθεί στη μεγάλη οθόνη.