Έτσι θα έδειχνε το Need for Speed: Underground 2 αν γινόταν remake!

Το θρυλικό racing παιχνίδι με γραφικά του σήμερα
09 Νοεμβρίου 2022 10:12
Έτσι θα έδειχνε το Need for Speed: Underground 2 αν γινόταν remake!

Χωρίς αμφιβολία, το Need for Speed Underground 2 είναι από τα πιο αγαπητά κεφάλαια της σειράς παγκοσμίως, αλλά και στην Ελλάδα και πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν ένα remake ή ένα remaster του θρυλικού arcade racing παιχνιδιού. Πώς θα μπορούσε, όμως, να μοιάζει ένα remake με γραφικά του σήμερα;

Όπως φαίνεται, ο Darudnik, ένας χρήστης του Twitter και λάτρης του παιχνιδιού, θέλει να σας δείξει. Συγκεκριμένα, ο εν λόγω 3D artist φτιάχνει εδώ και πέντε χρόνια διάφορα concepts από βιντεοπαιχνίδια και αυτή τη φορά είπε να επικεντρωθεί στο Need for Speed Underground 2. Πιο συγκεκριμένα, μας παρουσιάζει πώς θα μπορούσε να δείχνει ο τίτλος, με next-gen γραφικά, αν η EA έπαιρνε την απόφαση να το δημιουργήσει.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, ο καλλιτέχνης έβαλε το πράσινο Nissan 350Z στους νυχτερινούς δρόμους του Bayview City, προσφέροντας επίσης μια ματιά στο πώς θα μπορούσε να είναι ένας αγώνας ταχύτητας εντός του παιχνιδιού.

Για την ιστορία, το Need for Speed: Underground 2 κυκλοφόρησε το 2004 από την EA για το PC, καθώς και τα Nintendo GameCube, Xbox  και PlayStation 2. Ο τίτλος γνώρισε τεράστια επιτυχία από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του, ενώ αγαπήθηκε ιδιαίτερα και στην Ελλάδα.

Εσείς θα θέλατε ένα remake ή ένα remaster για το Need for Speed Underground 2; Πείτε μας στα σχόλια!