ΦΗΜΗ: Το Horizon του PlayStation θα γίνει και MMO!

Επεκτείνεται το franchise με νέα συνεργασία
09 Νοεμβρίου 2022 00:26
ΦΗΜΗ: Το Horizon του PlayStation θα γίνει και MMO!

Όπως φαίνεται, πέρα από το Horizon Call of the Mountain που θα φέρει το λατρεμένο IP στο VR, το PlayStation έχει στα σκαριά και ένα Horizon MMORPG!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα ρεπορτάζ της κορεατικής ιστοσελίδας MTN, το οποίο αποκαλύπτει η Sony έκλεισε μια συμφωνία με την NCSoft για τη δημιουργία του προαναφερθέντος project. Σε περίπτωση που δε γνωρίζεται, πρόκειται για μια ομάδα που ειδικεύεται σε MMO εμπειρίες, έχοντας δημιουργήσει τα πασίγνωστα Lineage και Guild Wars.

Μάλιστα, η NCSoft φαίνεται πως έχει ήδη αρχίσει να κάνει προσλήψεις για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του project. Στις αγγελίες αυτές για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στην ομάδα, το παιχνίδι αναφέρεται ως ‘Project H’. Για την ώρα η Sony δεν έχει προεβεί σε κανένα επίσημο σχόλιο, ενώ από την πλευρά της, η NCsoft απλά τόνισε:

Είναι δύσκολο να επιβεβαιώσουμε πληροφορίες για projects που δεν έχουν ανακοινωθεί και είναι αυτή τη στιγμή υπό ανάπτυξη.

Για την ιστορία, η Guerrilla Games ήθελε από το πρώτο Horizon Zero Dawn του 2017 να ενσωματώσει co-op στην εμπειρία, κάτι που εν τέλει δεν πραγματοποιήθηκε ούτε στο sequel, το Horizon Forbidden West, το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές του 2022. Εν τέλει, φαίνεται πως όχι απλώς οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν παρέα με κάποιο φίλο τους το μεταποκαλυπτικό κόσμο του Horizon, αλλά μάλιστα θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν και παρά πολλά ακόμη μέλη της κοινότητας, σε ένα massively multiplayer online game.

Να σημειωθεί πως στα σκαριά βρίσκεται και μια τηλεοπτική σειρά Horizon δια χειρός Netflix.