God of War Ragnarok – Οι δημιουργοί τονίζουν τι να κάνετε οπωσδήποτε πριν ξεκινήσετε!

Νέα ανακοίνωση της Sony Santa Monica
08 Νοεμβρίου 2022 21:33
God of War Ragnarok – Οι δημιουργοί τονίζουν τι να κάνετε οπωσδήποτε πριν ξεκινήσετε!

Έχουν απομείνει μόλις μερικές ώρες για την κυκλοφορία του God of War Ragnarok και μιας και πολύ σύντομα πολλοί θα ξεκινήσουν το ταξίδι, η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού έρχεται τώρα να τονίσει κάτι που πρέπει να φροντίσουν όλοι να κάνουν, πριν πατήσουν το ‘New Game’.

Συγκεκριμένα, η Sony Santa Monica μόλις κυκλοφόρησε το Day 1 Patch του God of War Ragnarok, αναφέροντας χαρακτηριστικά μέσα από τα social media της πως προτείνει «έντονα» στους παίκτες να μην το παραλείψουν, μιας και αυτός είναι ο τρόπος να βεβαιωθούν πως θα έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Πράγματι με μια ματιά στην επίσημη λίστα αλλαγών, το πρώτο update του God of War Ragnarok μοιάζει τεράστιο, με εκατοντάδες διορθώσεις bugs. Μάλιστα, αναφέρεται ειδικά πως έχουν διορθωθεί θεματάκια που υπήρχαν με την ελληνική γλώσσα. Παράλληλα, έχουν εξαλειφθεί διάφορα crashes, η πυξίδα εντός του παιχνιδιού δουλεύει καλύτερα, ενώ έχει βελτιωθεί και εμπλουτίστηκε και η απτική ανάδραση με το DualSense χειριστήριο στο PS5.

Επομένως, αν έχετε κάνει pre-load ήδη το ψηφιακό σας αντίτυπο ή αν κάνετε εγκατάσταση από το retail δίσκο σας, βεβαιωθείτε πως το τελευταίο patch είναι εγκατεστημένο πριν ξεκινήσετε. Για να το κάνετε αυτό, απλά πατήστε το Start στο εικονίδιο του παιχνιδιού στο κεντρικό μενού της κονσόλας και έπειτα την ειδική επιλογή για να ελέγξει η κονσόλα αν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις.

Η επίσημη ανακοίνωση της Sony Santa Monica:

Να σας υπενθυμίσουμε πως το God of War: Ragnarok αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα PS4 και PS5 στις 9 Νοεμβρίου του 2022. Το παιχνίδι θα ολοκληρώσει το σκανδιναβικό saga της ιστορίας, με τους Kratos και Atreus να είναι αντιμέτωποι με πολλούς νέους κινδύνους, καθώς το Ragnarök πλησιάζει.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ. Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που θα φτάσουν στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. Ακόμη, πατώντας εδώ θα βρείτε το επίσημο recap βίντεο του PlayStation, το οποίο θα σας θυμίσει όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι. Τέλος, θα βρείτε το -επικών διαστάσεων- story trailer, πατώντας εδώ. 

Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ, ενώ θα βρείτε και το gameplay βίντεο των Unboxholics, πατώντας εδώ.