One Piece Odyssey: Το νέο trailer του RPG παιχνιδιού μιλάει στην καρδιά των fans

Θα πρέπει όμως να κάνετε υπομονή γιατί θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο
08 Νοεμβρίου 2022 15:57
One Piece Odyssey: Το νέο trailer του RPG παιχνιδιού μιλάει στην καρδιά των fans

Η Bandai Namco και η ομάδα ανάπτυξης ILCA έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο trailer από το One Piece Odyssey. Με τίτλο “Water Seven” το νέο βίντεο σάς προσκαλεί στην μητρόπολη, μιας και ο Luffy πρόκειται να βρεθεί και πάλι με κάποιους παλιούς φίλους.

Επίσης, σε αυτό το βίντεο παρουσιάζονται και μερικά cutscenes από τον τίτλο, ενώ παράλληλα βλέπουμε και τον Luffy να ψάχνει την τεράστια αυτή πόλη και να συναντάει διάφορα NPCs. Φυσικά, δε λείπουν και οι έντονες μάχες. Η Bandai Namco ποντάρει πολλά σε αυτόν τίτλο, ο οποίος είχε γίνει viral όταν ανακοινώθηκε και φαίνεται ότι οι fans «διψούν» για μία γνήσια One Piece περιπέτεια.

One Piece Odyssey: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ολοκαίνουργιο RPG παιχνίδι

One Piece Odyssey: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ολοκαίνουργιο RPG παιχνίδι   

Μερικές πληροφορίες για την ιστορία του One Piece Odyssey:

Ο Luffy αναζητεί ένα μυστηριώδες νησί για να συναντήσει τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματός του. Όλοι μαζί θα έρθουν αντιμέτωποι με τέρατα που δεν έχουν δει στο παρελθόν, με τα πράγματα να παίρνουν γρήγορα μια απροσδόκητη τροπή. Έτσι, καλείστε να νικήσετε νέους εχθρούς και να βρείτε τη λύση σε διάφορα μυστήρια. Επίσης, η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται πως όλοι οι fans του One Piece θα ζήσουν μια πρωτότυπη ιστορία.

One Piece Odyssey: Δείτε ολοκαίνουργια πλάνα από το άκρως αναμενόμενο anime παιχνίδι!

Αξίζει να αναφερθεί πως εκτός από τον Luffy, θα μπορείτε να παίξετε και ως Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Frankie και Brook. Όπως έγινε γνωστό από την Bandai Namco, ο τίτλος βρίσκεται στα σκαριά πολλά χρόνια και το στούντιο δουλεύει σκληρά για να φέρει στους fans μία One Piece περιπέτεια, σε έναν τεράστιο κόσμο.

Πότε θα κυκλοφορήσει;

To One Piece Odyssey θα γίνει διαθέσιμο στις 12 Ιανουαρίου στα PlayStation4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, ενώ μία μέρα μετά θα καταφθάσει και στο PC.

Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.