Call of Duty: Warzone 2.0: Η Activision σάς προσκαλεί στο ανανεωμένο battle royale! (ΦΩΤΟ)

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την κυκλοφορία του
08 Νοεμβρίου 2022 15:25
Call of Duty: Warzone 2.0: Η Activision σάς προσκαλεί στο ανανεωμένο battle royale! (ΦΩΤΟ)

Το Call of Duty: Modern Warfare II γνώρισε μεγάλη επιτυχία από τη στιγμή που κυκλοφόρησε, αλλά η Activision ετοιμάζεται για μία ακόμη μεγάλη κυκλοφορία της που σχετίζεται με το franchise. Συγκεκριμένα, στις 16 Νοεμβρίου πρόκειται να γίνει διαθέσιμο το Call of Duty: Warzone 2.0, το τεράστιο "update" που θα αναβαθμίσει το δημοφιλές battle royale.

Για να το γιορτάσει, η εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο poster του παιχνιδιού, το οποίο εστιάζει σε τρεις soldiers που είναι πανέτοιμοι να πέσουν από το αεροπλάνο και να ξεχυθούν στην arena του νέου Warzone. Ο νέος χάρτης ονομάζεται Al Mazrah, οπότε προετοιμαστείτε κατάλληλα!

Δείτε παρακάτω τη δημοσίευση της Activision:

Σύμφωνα με το CharlieIntel, η Activision θα ανακοινώσει περισσότερες πληροφορίες για το Warzone 2.0 αυτή την εβδομάδα πριν από την κυκλοφορία του. Όπως το αρχικό Warzone, το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2020, το Warzone 2.0 θα είναι και αυτό δωρεάν για όλους.

Call of Duty: Modern Warfare II Review – Η σειρά ξαναβρίσκει τη φόρμα της!

Φυσικά, να αναφερθεί σε αυτό το σημείο ότι το Warzone θα παραμείνει online και μετά το ντεμπούτο του Warzone 2.0. Οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν κανονικά matches, ωστόσο δεν αναμένεται να λάβει άλλο νέο περιεχόμενο ή σημαντικές αναβαθμίσεις, παρά μόνο μικρότερα patches για τυχόν θέματα που μπορεί να προκύψουν.

Οπότε, για οτιδήποτε νεότερο αφορά το Warzone 2.0 παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.