Call of Duty: Modern Warfare II - Πάνω από $1 δις τα έσοδα για το πιο επιτυχημένο κεφάλαιο όλων

Και όλα αυτά μέσα σε διάστημα 10 ημερών
08 Νοεμβρίου 2022 13:43
Call of Duty: Modern Warfare II - Πάνω από $1 δις τα έσοδα για το πιο επιτυχημένο κεφάλαιο όλων

Το Call of Duty: Modern Warfare 2 συνεχίζει να σπάει τα ρεκόρ το ένα πίσω από το άλλο έχοντας κυκλοφορήσει στα τέλη του Οκτωβρίου και πέραν από την κατάκτηση των βρετανικών charts, ο τίτλος της Infinity Ward έσπασε ένα απίθανο ρεκόρ. 

Επίσημα μέσα από το site της Activision Blizzard έγινε γνωστό πως το Call of Duty: Modern Warfare II ξεπέρασε το $1 δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα μέσα σε μόλις 10 ημέρες, σπάζοντας το ρεκόρ που κρατούσε το Black Ops 2 πριν από μια δεκαετία. 

Ταυτόχρονα το Modern Warfare II έγινε το πιο επιτυχημένο εμπορικά κεφάλαιο της σειράς Call of Duty και αυτό με τις γρηγορότερες πωλήσεις όλων.

Κόντεψε να σπάσει και ένα ρεκόρ του GTA V

Παραλίγο να σπάσει και ένα ρεκόρ που κρατούσε το GTA V καθώς σύμφωνα με το @DomsPlaying έγινε το δεύτερο παιχνίδι στην ιστορία που έσπασε γρηγορότερα το φράγμα του $1 δισ. εσόδων. Το ρεκόρ του Grand Theft Auto V δύσκολα να ξεπεραστεί καθώς είχε φέρει στα ταμεία του $1 δις δολάρια μέσα σε μόλις τρεις ημέρες

Ακόμη ο τίτλος της Infinity Ward κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ εσόδων του franchise και να ξεπεράσει ακόμη και ολόκληρα box office μεγάλων κινηματογραφικών επιτυχιών της χρονιάς, όντας το Call of Duty με το καλύτερο ντεμπούτο όλων των εποχών.

Το Call of Duty: Modern Warfare II κυκλοφορεί από τις 28 Οκτωβρίου του 2022, για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Μάλιστα, η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, πέρα από το Battle.net ήρθε μετά από πολλά χρόνια απουσίας του franchise και στο Steam. Τέλος, αργότερα μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσει και το ολοκαίνουργιο Call of Duty: Warzone 2.0 στις ίδιες πλατφόρμες. Για περισσότερα, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review του Unboxholics.com πατώντας εδώ.