God of War: Γυναίκα ντύθηκε “Kratos” και ολοκλήρωσε το παιχνίδι…χορεύοντας (ΒΙΝΤΕΟ)

Το εντυπωσιακό επίτευγμα της MissMikkaa
08 Νοεμβρίου 2022 12:20
God of War: Γυναίκα ντύθηκε “Kratos” και ολοκλήρωσε το παιχνίδι…χορεύοντας (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από μερικές ώρες είδαμε ένα εντυπωσιακό επίτευγμα από έναν gamer, ο οποίος σκότωσε την πιο δύσκολη Valkyrie του God of War (2018) μέσα σε 13 δευτερόλεπτα. Τώρα, στη δημοσιότητα ήρθε ένα ακόμη εγχείρημα, μιας και όπως όλα δείχνουν, πολλοί είναι εκείνοι που επέστρεψαν στην Midgard λίγο πριν την κυκλοφορία του God of War Ragnarok.

Η MissMikkaa είναι γνωστή streamer στην κοινότητα και παίζει παιχνίδια όπως το Elden Ring λιγάκι διαφορετικά. Αυτή τη φορά, είπε να το πάει σε ένα άλλο level. Και αυτό γιατί ντύθηκε σαν τον Kratos, τον πρωταγωνιστή του franchise και ολοκλήρωσε τον τίτλο στο PC μέσα σε 55 ώρες, χρησιμοποιώντας ένα dance mat. Πρόκειται για ένα ειδικό “χειριστήριο” για παιχνίδια χορού, το οποίο έχει τη μορφή χαλιού.

Επιπροσθέτως σκότωσε και την Valkyrie Queen, ένα από τα πιο δύσκολα boss του God of War μετά από 216 προσπάθειας.

Δείτε ένα μικρό στιγμιότυπο από το κατόρθωμά της:

Λίγα λόγια για το God of War Ragnarok:

Η επίσημη σύνοψη του God of War Ragnarok αναφέρει τα εξής:

Από το Santa Monica Studio έρχεται η συνέχεια του πολυβραβευμένου God of War (2018). Το Fimbulwinter καταφτάνει. Ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να ταξιδέψουν σε κάθε ένα από τα Εννέα Βασίλεια αναζητώντας απαντήσεις, ενώ οι δυνάμεις του Asgard προετοιμάζονται για τη μάχη της προφητείας που θα φέρει το τέλος του κόσμου.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους θα εξερευνήσουν επιβλητικά, μυθικά τοπία και θα αντιμετωπίσουν τρομακτικούς εχθρούς, όπως θεούς της Σκανδιναβίας και τέρατα. Η απειλή του Ragnarök κοντοζυγώνει. Ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στη δική τους ασφάλεια και την ασφάλεια των βασιλείων.

Παρόλο που είχε επιβεβαιωθεί ότι στο God of War Ragnarok θα επισκεφθείτε και τα εννέα βασίλεια, ορισμένες λεπτομέρειες -συμπεριλαμβανομένων των δυνάμεων του Asgard- ήταν άγνωστες και αποκαλύφθηκαν τώρα.

Πότε θα κυκλοφορήσει το God of War Ragnarok;

Το God of War Ragnarok αναμένεται να καταφθάσει αποκλειστικά για τα PS4 και PS5 στις 9 Νοεμβρίου.