Τελικά έχει ακυρωθεί το Prince of Persia: the Sands of Time Remake; Η Ubisoft απαντά

Επιστρέφει τα χρήματα όλων των pre-orders
08 Νοεμβρίου 2022 09:20
Τελικά έχει ακυρωθεί το Prince of Persia: the Sands of Time Remake; Η Ubisoft απαντά

Η Ubisoft μίλησε μέσα από το επίσημο site της για το Prince of Persia: The Sands of Time Remake, το οποίο έχει λάβει πολλές καθυστερήσεις από την ημέρα που ανακοινώθηκε. Μεταξύ άλλων, η εταιρία δήλωσε ότι το παιχνίδι δεν έχει ακυρωθεί.

Στην επίσημη δήλωσή της, η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι ο τίτλος βρίσκεται ακόμα στα σκαριά από την Ubisoft Montreal, ωστόσο ξεκίνησε να ακυρώνει όλες τις προπαραγγελίες λέγοντας τα εξής:

Δεδομένου ότι το παιχνίδι δεν έχει επί του παρόντος ημερομηνία κυκλοφορίας, οι υπάρχουσες προπαραγγελίες έχουν ακυρωθεί και θα επιστραφούν όλα τα χρήματα στους παίκτες.

Όπως επισημαίνει, τα pre-orders θα ανοίξουν και πάλι μόλις ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας. Επίσης, άφησε να εννοηθεί ότι δεν έχει σχέδια για remake άλλου τίτλου του franchise.

Οι επίσημες τοποθετήσεις της Ubisoft:

Το Prince of Persia: The Sands of Time Remake δεν ακυρώνεται. Το παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη στην Ubisoft Montréal.

Εκτός από το Prince of Persia: The Sands of Time Remake, δεν υπάρχουν σχέδια για remake οποιουδήποτε άλλου τίτλου της σειράς.

Προς το παρόν δεν έχουμε ορίσει νέα ημερομηνία κυκλοφορίας. Θα παρέχουμε νέες πληροφορίες σχετικά με αυτό όταν είμαστε έτοιμοι. Επίσης, θα μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανάπτυξή του στο μέλλον.

Για την ιστορία, το Prince of Persia: The Sands of Time Remake ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 και έχει καθυστερήσει περίπου πέντε φορές. Αρχικά, το παιχνίδι βρισκόταν υπό ανάπτυξη από τις Ubisoft Pune και Ubisoft Mumbai, αλλά στην πορεία η Ubisoft αποφάσισε να το δώσει στους δημιουργούς της τριλογίας, Ubisoft Montreal.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, το παιχνίδι είχε λάβει μικτές αντιδράσεις όταν ανακοινώθηκε, αφού ναι μεν οι λάτρεις του franchise χάρηκαν με την επιστροφή του, αλλά πολλοί δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τον τεχνικό τομέα. Λαμβάνοντας υπόψη το feedback, η εταιρία ανέβαλε το ντεμπούτο του από τις 21 Ιανουαρίου του 2021 που ήταν προγραμματισμένο αρχικά, για τις 18 Μαρτίου. Τον Φεβρουάριο ωστόσο ο τίτλος αναβλήθηκε ξανά, χωρίς να δίνεται τότε νέα ημερομηνία.

Τελικά τον Ιούνιο, η Ubisoft έσπασε τη σιωπή της, αποκαλύπτοντας πως το παιχνίδι θα χάσει εντελώς το 2021. Έπειτα, η τέταρτη αναβολή ήρθε πέρυσι τον Οκτώβριο, όταν η κυκλοφορία μεταφέρθηκε για το επόμενο οικονομικό έτος της Ubisoft, δηλαδή για το διάστημα μεταξύ Απριλίου 2022 και Μαρτίου 2023.