Μπορείτε να παίξετε το Dark Souls 2 έτσι; (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο mod που φέρνει τα πάνω κάτω
07 Νοεμβρίου 2022 19:37
Μπορείτε να παίξετε το Dark Souls 2 έτσι; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα παιχνίδια της FromSoftware φημίζονται για τη μεγάλη δυσκολία τους και ένας παίκτης είπε να το πάει τώρα σε άλλο επίπεδο. Και αυτό γιατί έφτιαξε ένα mod για το Dark Souls 2, το οποίο φέρνει -κυριολεκτικά- τα πάνω κάτω. Πρόκειται για ένα mod που ανεβάζει κατά πολύ τη δυσκολία και πάει την πρόκληση 10 βήματα παρά πέρα.

Το “Upside Down Mod” κάνει αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του και μετατρέπει τα πάνω-κάτω. Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης θα αποπροσανατολίζεται πολύ κατά τη διάρκεια του gameplay, μιας και το παιχνίδι είναι κυριολεκτικά ανάποδα, ενώ μπερδεύει και τα controls, με αποτέλεσμα όποιος το εγκαταστήσει να πρέπει πρώτα να «προπονηθεί». 

Ωστόσο, το μειονέκτημα εδώ είναι ότι δε θα μπορείτε να παίξετε online με άλλους λόγω των τροποποιημένων αρχείων του παιχνιδιού, ενώ το mod λειτουργεί μόνο με την Scholar of the First Sin έκδοση και όχι με το αρχικό Dark Souls 2.

Στο trailer που θα δείτε παρακάτω, ένας παίκτης προσπαθεί να προχωρήσει στο Things Betwixt, με τον ουρανό να βρίσκεται κάτω και τον ωκεανό να βρίσκεται…πάνω! Μετά, εξερευνεί τα depths, το αόρατο δάσος, τη γέφυρα του Κάστρου Drangelic, την Amana και άλλες περιοχές.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε το Upside Down mod του Dark Souls 2 μπορείτε πατώντας εδώ.

Θα το δοκιμάσετε; Πείτε μας στα σχόλια!