Final Fantasy 16: Αποκαλύφθηκε η διάρκειά του και για πόσο θα είναι αποκλειστικό στο PS5!

Και ναι, θα είναι αρκετά μεγάλο
07 Νοεμβρίου 2022 18:17
Final Fantasy 16: Αποκαλύφθηκε η διάρκειά του και για πόσο θα είναι αποκλειστικό στο PS5!

Η Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες που αφορούν το επερχόμενο Final Fantasy 16. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρία δήλωσε ότι ο τίτλος βρίσκεται στο 95% της ανάπτυξής του και παράλληλα αποκάλυψε πόσες ώρες θα χρειαστείτε για να το ολοκληρώσετε. Και ναι, θα είναι αρκετά μεγάλο, όπως περιμένατε.

Ο game director, Hiroshi Takai, έδωσε κάποιες συνεντεύξεις και δήλωσε ότι το παιχνίδι θα διαρκεί από 35 έως 40 ώρες, αν απλώς θέλετε να ολοκληρώσετε την κεντρική του ιστορία. Ωστόσο, αν θέλετε να δείτε όλα αυτά που έχει να προσφέρει το παιχνίδι, στο 100%, τότε θα διαρκεί 70 ώρες ή και περισσότερες.

Αφιερώνοντας χρόνο μόνο στην ιστορία, θα μπορείτε να ολοκληρώσετε το παιχνίδι από 35-40 ώρες. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του campaign θα υπάρχει πολύ προαιρετικό περιεχόμενο για εξερεύνηση. Μπορείτε να ζήσετε τα περισσότερα από αυτά, χωρίς να χρειάζεται να ολοκληρώσετε πρώτα την κεντρική ιστορία. Προς το παρόν δεν έχουμε ακριβή εκτίμηση, αλλά κάνοντας το δευτερεύον περιεχόμενο, η συνολική διάρκεια μπορεί να ξεπεράσει τις 70 ώρες.

Σε άλλα νέα, μέσα από ένα ολοκαίνουργιο διαφημιστικό βίντεο του PlayStation, έγινε γνωστό για πόσους μήνες θα είναι αποκλειστικό παιχνίδι το Final Fantasy 16 στο PS5. Όπως λέει η ίδια η Sony, στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, ο επερχόμενος RPG τίτλος, θα είναι αποκλειστικός για 6 μήνες. Αυτό σημαίνει, ότι μετά, η Square Enix, θα μπορεί να φέρει το παιχνίδι της και σε άλλες πλατφόρμες, όπως τα Xbox Series X|S ή το PC.

Παρακολουθήστε το βίντεο παρακάτω:

Tο FF16 δε θα είναι κλασσικό open world, ενώ η εταιρία είχε αναφερθεί και στο σύστημα μάχης, το οποίο δε θα είναι turn-based για να προσεγγίσει και το νεότερο κοινό.

Προς το παρόν, γνωρίζουμε ότι το Final Fantasy 16 θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.