Diablo 4: Μάλλον μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει!

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ
07 Νοεμβρίου 2022 17:09
Diablo 4: Μάλλον μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει!

Μια νέα φήμη κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και θέλει την Blizzard να αποκαλύπτει σύντομα την ημερομηνία κυκλοφορίας του άκρως αναμενόμενου Diablo 4.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, σύμφωνα με πληροφορίες του XboxEra που έρχεται να επιβεβαιώσει το έμπιστο μέσο Windows Central, το νέο κεφάλαιο της σειράς της Blizzard θα καταφθάσει τον Απρίλιο του 2023. Μάλιστα, αναφέρεται πως ο τίτλος αρχικά θα γίνει διαθέσιμος σε early access μορφή από τον Φεβρουάριο, με τις προ-παραγγελίες του να ξεκινούν πριν το τέλος του έτους, κάποια στιγμή το Δεκέμβριο.

Το πιθανότερο σενάριο είναι πως η Activision Blizzard θα δανειστεί λίγο χρόνο από τα επερχόμενα The Game Awards 2022, για να ανακοινώσει την επίσημη ημερομηνία και την έναρξη των pre-orders. Εξάλλου, η εταιρία στηρίζει συχνά τα σόου του Geoff Keighley και ακούγεται πως σκοπεύει να ανακοινώσει στη φετινή τελετή απονομής και ένα νέο Crash Bandicoot παιχνίδι.

To Diablo IV βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC και η Blizzard έχει επιβεβαιώσει επίσημα πως θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

Για την ιστορία, στο νέο κεφάλαιο της σειράς θα επιστρέψουν βασικά χαρακτηριστικά, όπως τα re-playable, procedurally generated dungeons και το loot-focused χτίσιμο χαρακτήρων, ενώ αναμένεται για πρώτη φορά να υπάρχει open world και player versus player (PVP) μάχες. Φυσικά, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαφόρων classes, των Barbarian, Sorceress, Druid, Rogue και Necromancer, οδηγώντας τον χαρακτήρα τους σε quests και μάχες στον κόσμο του Sanctuary, καθώς η εξόριστη Lilith επιστρέφει για να σπείρει τον όλεθρο.