Pokémon Scarlet & Violet: Ρεκόρ από προπαραγγελίες για τα νέα παιχνίδια της σειράς

Μετράμε αντίστροφα για την κυκλοφορία τους
07 Νοεμβρίου 2022 17:07
Pokémon Scarlet & Violet: Ρεκόρ από προπαραγγελίες για τα νέα παιχνίδια της σειράς

Τα Pokémon είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα IP στην gaming βιομηχανία και αυτό φαίνεται και τώρα, με τα επερχόμενα παιχνίδια της σειράς, μιας και μάθαμε πώς τα πηγαίνουν σε προπαραγγελίες. Συγκεκριμένα, τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Νοέμβριο και φαίνεται ότι ο κόσμος ανυπομονεί να ασχοληθεί μαζί τους.

Ο χρήστης του Twitter, Pierre485, φέρνει στη δημοσιότητα κάποια στοιχεία που αφορούν τις προπαραγγελίες των επερχόμενων Pokémon από τη μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων COMG. Αυτή η αλυσίδα λιανικής εδρεύει στην Ιαπωνία και φαίνεται ότι οι δύο νέοι τίτλοι έσπασαν ήδη ρεκόρ με 1,200 προπαραγγελίες.

Μπορεί να σας φαίνεται μικρός ο αριθμός αυτός, αλλά να σας πούμε κάπου εδώ ότι πρόκειται μόνο για μία αλυσίδα καταστημάτων. Αυτοί οι αριθμοί μας δίνουν και μια μικρή γεύση για το πώς μπορεί να τα πηγαίνουν συνολικά οι δύο αυτοί τίτλοι με τις προπαραγγελίες τους.

Επιπροσθέτως, τα δεδομένα αυτά αποκαλύπτουν ότι τα Scarlet & Violet έχουν ξεπεράσει ήδη τα pre-orders των πρώτων τριών ημερών οποιουδήποτε Pokémon παιχνιδιού στο Nintendo Switch, ενώ απέχουν ακόμη αρκετές ημέρες από την κυκλοφορία τους.

Λίγα λόγια για τα Pokémon Scarlet & Violet

Tα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet θα είναι τα πρώτα πλήρως open-world RPGs του franchise, δίνοντας πολύ μεγάλη έμφαση στην ελευθερία προσέγγισης. Έτσι, οι παίκτες θα μπορούν να ολοκληρώσουν τα τρία βασικά storylines με όποια σειρά θέλουν. Το ένα από αυτά θα τους στείλει στο λεγόμενο «κυνήγι θησαυρού», ενώ από το παιχνίδι δε θα λείπουν και τα κλασικά Pokémon Gyms και οι Gym Leaders, τα οποία όμως οι παίκτες θα μπορούν να ολοκληρώσουν με όποια σειρά θέλουν.

Pokémon Scarlet και Pokémon Violet: Το νέο παιχνίδι θα έχει Influencer για Gym Leader  

Pokémon: Νέος τίτλος για next-gen κονσόλα της Nintendo στα σκαριά;

Παράλληλα, γνωρίζουμε ήδη και τα τρία νέα αρχικά Pokémon. Ο λόγος για τα Sprigatito, Fuecoco και Quaxly, τα οποία εκπροσωπούν αντίστοιχα τα grass-type, fire-type και water-type. Φυσικά, τα παιχνίδια θα έχουν πολλά ακόμη νέα πλάσματα, όπως το μεγάλο Pokémon πάγου Cetitan, το Fidough που είναι ένα σκυλί φτιαγμένο από ψωμί και το Paldean Wooper, το οποίο θα θυμίσει κάτι στους fans των Pokémon Gold & Silver παιχνιδιών.

Αν θέλετε να μάθετε σχεδόν όλα τα Pokemon που θα υπάρχουν στα Scarlet & Violet, μπορείτε πατώντας εδώ.

Το Pokémon Scarlet και Pokémon Violet θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 18 Νοεμβρίου.