Call of Duty: Modern Warfare 2 - Συνεχίζει στην κορυφή των πωλήσεων

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα
07 Νοεμβρίου 2022 16:48
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Συνεχίζει στην κορυφή των πωλήσεων

Η εξαιρετική εμπορική πορεία του Call of Duty: Modern Warfare 2 συνεχίζεται, αφού για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα παρέμεινε η δημοφιλέστερη επιλογή για τους gamers του Ηνωμένου Βασιλείου, δηλαδή σε μια από τις μεγαλύτερες gaming αγορές του κόσμου.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το shooter της Activision βρέθηκε στην κορυφή των UK Charts, αφού πούλησε περισσότερα retail αντίτυπα απ’ οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 5 Νοεμβρίου. Μάλιστα, σε σχέση με την πρώτη του εβδομάδα στην αγορά, οι πωλήσεις ήταν μειωμένες μόλις κατά 42%, ένα πραγματικά εντυπωσιακό ποσοστό σε σχέση με άλλες αντίστοιχες κυκλοφορίες.

Εξαιρετικά τα πηγαίνει στην εν λόγω αγορά και το FIFA 23 που παρέμεινε γαντζωμένο στη δεύτερη θέση της λίστας. Όσον αφορά τις υπόλοιπες πρόσφατες κυκλοφορίες, το Mario + Rabbids Sparks of Hope κατέλαβε την έκτη θέση, ενώ το Gotham Knights έπεσε από την πέμπτη στην ένατη. Φυσικά, η επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι αρκετά διαφορετική, αφού το God of War Ragnarok σίγουρα βάζει υποψηφιότητα για την κορυφή των πωλήσεων.

Ακολουθούν αναλυτικά οι δέκα τίτλοι με τις περισσότερες retail πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 5 Νοεμβρίου.

  1. Call of Duty: Modern Warfare 2
  2. FIFA 23
  3. Mario Kart 8 Deluxe
  4. Nintendo Switch Sports
  5. Splatoon 3
  6. Mario + Rabbids Sparks of Hope
  7. Animal Crossing: New Horizons
  8. Minecraft (Switch)
  9. Gotham Knights
  10. Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Το Call of Duty: Modern Warfare II κυκλοφορεί από τις 28 Οκτωβρίου του 2022, για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Μάλιστα, η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, πέρα από το Battle.net ήρθε μετά από πολλά χρόνια απουσίας του franchise και στο Steam. Τέλος, αργότερα μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσει και το ολοκαίνουργιο Call of Duty: Warzone 2.0 στις ίδιες πλατφόρμες. Για περισσότερα, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review του Unboxholics.com πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, το παιχνίδι κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ εσόδων του franchise και να ξεπεράσει ακόμη και τα αρχικά box office των μεγαλύτερων κινηματογραφικών επιτυχιών της χρονιάς, όντας το Call of Duty με το καλύτερο ντεμπούτο όλων των εποχών. Περισσότερα για την εμπορική του πορεία μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.