God of War Ragnarok – Ακούστε δύο επικά κομμάτια από το επίσημο soundtrack!

Για να μπείτε στο κλίμα
07 Νοεμβρίου 2022 15:46
God of War Ragnarok – Ακούστε δύο επικά κομμάτια από το επίσημο soundtrack!

Μιας και βρισκόμαστε μόλις μερικά εικοσιτετράωρα μακριά από την κυκλοφορία του άκρως αναμενόμενου God of War Ragnarok, η Sony συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προώθηση του τίτλου, δίνοντας στα φώτα της δημοσιότητας δύο κομμάτια από επίσημο soundtrack.

Αναλυτικότερα, στα φώτα της δημοσιότητας δόθηκε το κεντρικό θέμα, καθώς και το κομμάτι με τίτλο Svartalfheim. Αξίζει να σημειωθεί πως για άλλη μια φορά τη σύνθεση της μουσικής του God of War έχει αναλάβει ο ταλαντούχος συνθέτης Bear McCreary, ο οποίος βραβεύτηκε για τη δουλειά του στο προηγούμενο κεφάλαιο του 2018. Μάλιστα, ο συνθέτης επιστράτευσε για άλλη μια φορά και την τραγουδίστρια Eivør, η οποία ανέλαβε τα φωνητικά στα δύο νέα αυτά κομμάτια.

Το κεντρικό θέμα, αλλά και το ‘Svartalfheim’ του God of War Ragnarok, είναι διαθέσιμα τόσο στο YouTube, όσο και στο Spotify και στις υπόλοιπες streaming υπηρεσίες.

Ακουστέ δύο κομμάτια από το επίσημο soundtrack του God of War Ragnarok στο Spotify:

Ακουστέ δύο κομμάτια από το επίσημο soundtrack του God of War Ragnarok στο YouTube:

Να σας υπενθυμίσουμε πως το God of War: Ragnarok αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα PS4 και PS5 στις 9 Νοεμβρίου του 2022. Το παιχνίδι θα ολοκληρώσει το σκανδιναβικό saga της ιστορίας, με τους Kratos και Atreus να είναι αντιμέτωποι με πολλούς νέους κινδύνους, καθώς το Ragnarök πλησιάζει.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ. Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που θα φτάσουν στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. Ακόμη, πατώντας εδώ θα βρείτε το επίσημο recap βίντεο του PlayStation, το οποίο θα σας θυμίσει όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι. Τέλος, θα βρείτε το -επικών διαστάσεων- story trailer, πατώντας εδώ. 

Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ.