Stranger Things: Έρχεται παιχνίδι που θα παίζετε με τον Vecna! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 ως VR τίτλος
07 Νοεμβρίου 2022 13:56
Stranger Things: Έρχεται παιχνίδι που θα παίζετε με τον Vecna! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix σε συνεργασία με την Tender Claws ανακοίνωσαν ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι που είναι βασισμένο στο Stranger Things. Πρόκειται για έναν VR τίτλο που στοχεύει να καταφθάσει σε όλα τα δημοφιλή VR Headsets τον Χειμώνα του 2023 και θα σας δώσει τον έλεγχο του Vecna.

Ο «κακός» της σειράς θέλει να πάρει εκδίκηση από το Hawkins και συγκεκριμένα από την Eleven. Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες που μοιράστηκε το Netflix κατά τη διάρκεια του “Stranger Things Day 2022”, μαζί με τις πρώτες πληροφορίες για την 5η σεζόν.

Μάλιστα κυκλοφόρησε και ένα πολύ μικρό teaser, το οποίο μάς δίνει μια μικρή γεύση από αυτό το παιχνίδι. Το Stranger Things VR θα σας βάλει για άλλη μια φορά στον κόσμο της σειράς των Duffer Brothers. Δείτε τα πρώτα πλάνα παρακάτω.

Παίξτε ως Vecna σε αυτή τη νέα Stranger Things VR περιπέτεια. Εισβάλλετε και δημιουργήστε εφιάλτες στην προσπάθειά σας να εκδικηθείτε την Eleven και όλο το Hawkins. Το Stranger Things VR είναι ένα παιχνίδι τρόμου που αναπτύχθηκε από την Tender Claws και έρχεται σε μεγάλες VR πλατφόρμες τον χειμώνα του 2023.

Μερικές πληροφορίες για το Stranger Things 5:

Οι σεναριογράφοι του Stranger Things ξεκίνησαν τον Αύγουστο να δουλεύουν στον 5ο κύκλο, όπως ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram. Ταυτόχρονα έχει ανακοινωθεί η spinoff σειρά του Stranger Things, η οποία θα είναι τελείως διαφορετική από την πρωτότυπη. 

Μιλώντας στο Collider, οι δημιουργοί αποκάλυψαν ότι ενώ η 5η σεζόν θα είναι ακόμη μεγαλύτερη από τις προηγούμενες, οι συνολικές ώρες δε θα ξεπερνούν τις δέκα ώρες.

Στοχεύουμε τις 10 ώρες ή κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι θα είναι μεγαλύτερη από την 1η σεζόν, γιατί έχουμε να ολοκληρώσουμε πολλά πράγματα, αλλά μάλλον δε θα διαρκέσει όσο είναι η 4η.

Με βάση αυτό, ο Ross Duffer είπε ότι μια συνολική αλλαγή στην ιστορία θα αντιπροσώπευε τη διαφορά στο χρόνο εκτέλεσης, προσθέτοντας:

Στην 4η σεζόν, για παράδειγμα, πέρασαν δύο ώρες πριν καν οι χαρακτήρες μας συνειδητοποιήσουν ότι το τέρας σκότωνε ανθρώπους στο Hawkins. Ξέρουν ποια είναι η απειλή τώρα και αυτό θα βοηθήσει στην επιτάχυνσή της.

Stranger Things Σεζόν 5 – Το Netflix μόλις επιβεβαίωσε το πρώτο στοιχείο!

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One)

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Stranger Things 5 παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.