God of War: Ragnarok - Τόσα GB θα χρειαστεί να κατεβάσετε στο PS4 και στο PS5

Αυτό είναι το τελικό μέγεθος της ευρωπαϊκής έκδοσης
07 Νοεμβρίου 2022 11:18
God of War: Ragnarok - Τόσα GB θα χρειαστεί να κατεβάσετε στο PS4 και στο PS5

Έχουν απομείνει μόλις μερικές ημέρες για την κυκλοφορία του God of War: Ragnarok, το οποίο αναμένεται να ολοκληρώσει το σκανδιναβικό saga της ιστορίας, με τους Kratos και Atreus να είναι αντιμέτωποι με πολλούς νέους κινδύνους, καθώς το Ragnarök πλησιάζει.

Συγκεκριμένα, ο τίτλος καταφθάνει αποκλειστικά για τα PS4 και PS5 στις 9 Νοεμβρίου του 2022 και ήδη όσοι έχουν προβεί σε προ-παραγγελία ψηφιακού αντιτύπου μπορούν να ξεκινήσουν το κατέβασμα. Ωστόσο, πολλοί είναι και αυτοί που θα ξεκινήσουν το download την Τετάρτη. Επομένως, μια από τις κυρίαρχες ερωτήσεις της κοινότητας είναι πόσο μεγάλο είναι τελικά το μέγεθος του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η ευρωπαϊκή έκδοση του God of War: Ragnarok έχει μέγεθος που κυμαίνεται περίπου στα 100GB.

Το μέγεθος του download για το God of War: Ragnarok στα PS4 και PS5:

God of War: Ragnarok PS5 Έκδοση – 84.095 GB

God of War: Ragnarok PS4 Έκδοση – 106.817 GB

God of War: Ragnarok Πακέτο Ελληνικής Γλώσσας – 1.21GB

Αξίζει να σημειωθεί πως ενδέχεται να χρειάζεται λίγος περισσότερος ελεύθερος χώρος στο αποθηκευτικό μέσο της κονσόλας σας για να ξεκινήσει αρχικά το κατέβασμα του παιχνιδιού. Παράλληλα, να αναφερθεί πως το παραπάνω μέγεθος για το πακέτο της ελληνικής γλώσσας αφορά την PS5 έκδοση.

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον τεχνικό τομέα του God of War: Ragnarok, η Sony Santa Monica αποκάλυψε πρόσφατα τις τελευταίες λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες:

God of War: Ragnarok - Μάθαμε επίσημα πόσο καλά θα τρέχει στα PS4 και PS5

Φυσικά, για ακόμη περισσότερα μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ.