Το ολοκαίνουργιο Χελωνονιντζάκια παιχνίδι έρχεται στο PlayStation 5!

Μέσα στο μήνα η μεταφορά του
05 Νοεμβρίου 2022 19:58
Το ολοκαίνουργιο Χελωνονιντζάκια παιχνίδι έρχεται στο PlayStation 5!

Όπως ανακοίνωσε η publishing εταιρία Dotemu και η ομάδα ανάπτυξης Tribute Games, το πρόσφατο Χελωνονιντζάκια παιχνίδι που λάτρεψαν παίκτες και κριτικοί, θα έρθει πολύ σύντομα και στο PS5.

Ο λόγος γίνεται για το Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, το οποίο είχε κυκλοφορήσει αρχικά στις 16 Ιουνίου για τα PS4, Xbox, Nintendo Switch και PC. Η νέα αυτή έκδοση δε θα έχει καμία σημαντική διαφορά από την κυκλοφορία για το PS4, την οποία μπορούν να απολαύσουν οι παίκτες μέσω backwards compatibility. Το περιεχόμενο και τα χαρακτηριστικά θα είναι τα ίδια, απλά το παιχνίδι θα τρέχει πλέον native στην κονσόλα νέας γενιάς.

Το αξιοσημείωτο είναι πως θα έρθει και retail έκδοση για το PS5. Συγκεκριμένα, η Merge Games ανέλαβε να φέρει το παιχνίδι στα ράφια των ευρωπαϊκών καταστημάτων στις 25 Νοεμβρίου για €39.99. Λίγο αργότερα θα καταφθάσει και μια ειδική έκδοση με επιπλέον καλούδια έναντι €69.99. Τέλος, η ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού για το PS5 αναμένεται στις 15 Νοεμβρίου.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται και θέλετε να πάρετε μια γεύση, παρακάτω θα βρείτε το αναλυτικό gameplay overview του Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, το οποίο μέσα από 10 λεπτά πλάνων παρουσιάζει κάθε πτυχή του παιχνιδιού.