Dark Pictures: The Devil In Me – Αυτοί είναι οι χαρακτήρες του νέου horror κεφαλαίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Και η μοίρα τους θα εξαρτηθεί από εσάς
04 Νοεμβρίου 2022 23:43
Dark Pictures: The Devil In Me – Αυτοί είναι οι χαρακτήρες του νέου horror κεφαλαίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του The Devil in Me, του μεγάλου φινάλε της πρώτης σεζόν της ανθολογίας τρόμου Dark Pictures, η οποία ξεκίνησε με το Man of Medan το 2019. Θέλοντας, λοιπόν, να προετοιμάσει το έδαφος, η publisher Bandai Namco και η ομάδα ανάπτυξης Supermassive Games έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο trailer.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το ‘Character Introduction’ βίντεο κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται και μας συστήνει στους Charlie Lonnit, Kate Wilder, Mark Nestor, Jamie Tiergan και Erin Keeman, τους πρωταγωνιστές του νέου κεφαλαίου. Φυσικά, το trailer επισημαίνει πως η μοίρα των χαρακτήρων θα καθοριστεί από τις ενέργειες των παικτών, με το μέλλον τους να προβλέπεται πολύ σκοτεινό αν γίνουν οι «λάθος» επιλογές.

Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το The Dark Pictures: The Devil In Me αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One και PC (μέσω Steam) στις 18 Νοεμβρίου.

Να σας υπενθυμίσουμε πως στο νέο αυτό κεφάλαιο, μια ομάδα δημιουργών ντοκιμαντέρ δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα, το οποίο τους προσκαλεί σε ένα μυστηριώδες ξενοδοχείο που είναι ένα σύγχρονο αντίγραφο του περίφημου ‘Murder Castle’ του κατά συρροή δολοφόνου H.H. Holmes. Η ομάδα πιστεύει πως πρόκειται για μια ευκαιρία που δεν πρέπει να αφήσει να περάσει ανεκμετάλλευτη, μιας και θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει για να κερδίσει το πολυπόθητο ενδιαφέρον του κοινού.

Το ξενοδοχείο αυτό, λοιπόν, είναι το τέλειο σκηνικό για το νέο τους ντοκιμαντέρ, αλλά αναμενόμενα τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως μοιάζουν εκ των προτέρων. Εν τέλει το συνεργείο ανακαλύπτει ότι κάποιοι τους παρακολουθούν και μάλιστα τους χειραγωγούν. Κάπως έτσι, ξαφνικά διακυβεύονται πολλά περισσότερα από τα νούμερα τηλεθέασης!