John Wick: Ετοιμάζεται μεγάλο, κανονικό βιντεοπαιχνίδι με τον Keanu Reeves

Η Lionsgate κάτι ψήνει...
04 Νοεμβρίου 2022 18:00
John Wick: Ετοιμάζεται μεγάλο, κανονικό βιντεοπαιχνίδι με τον Keanu Reeves

Όντας από τις πιο επιτυχημένες ταινίες δράσης των τελευταίων ετών και ο ρόλος που αναβίωσε την καριέρα του Keanu Reeves, τα John Wick είναι ταινίες σταθμός στο είδος. Τώρα μαθαίνουμε πως εκτός από τις ταινίες, ο John Wick θα κυκλοφορήσει και μεγάλο, κανονικό βιντεοπαιχνίδι βασισμένο στον εκτελεστή του Keanu Reeves. 

Τουλάχιστον αυτά είναι τα σχέδια της εταιρίας παραγωγής Lionsgate, η οποία εξετάζει τις επιλογές της και το στούντιο που θα αναλάβει το εγχείρημα. Δια στόματος του προέδρου της Lionsgate, Jon Feltheimer, θα είναι μια AAA παραγωγή, αν και δεν ήθελε να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για το project αυτή τη στιγμή. 

Το γεγονός ότι πρόκειται για ένα AAA John Wick βιντεοπαιχνίδι σημαίνει ότι θα είναι μια μεγάλη παραγωγή και επομένως ένα στούντιο παρόμοιου βεληνεκούς. Οπότε αναμένουμε τις σχετικές ανακοινώσεις της Lionsgate για αυτό το ενδιαφέρον project. Ποιο στούντιο πιστεύετε ότι θα ταίριαζε σε ένα John Wick παιχνίδι; 

Για την ιστορία είχε κυκλοφορήσει το 2020 το John Wick Hex, που ήταν μια turn-based RPG εμπειρία, παρά ένα παιχνίδι που να θυμίζει κλασικό shooter. 

Όσον αφορά το κινηματογραφικό κομμάτι αναμένεται να βγει το John Wick: Chapter 4 στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου 2023, ενώ κάποια στιγμή αργότερα αναμένεται και το John Wick 5. 

Tags: