Προλάβετε ένα από τα καλύτερα co-op παιχνίδια εντελώς δωρεάν στο Steam

Για λίγες μέρες ακόμα!
03 Νοεμβρίου 2022 20:34
Προλάβετε ένα από τα καλύτερα co-op παιχνίδια εντελώς δωρεάν στο Steam

Η ομάδα ανάπτυξης των Warhammer τίτλων, Fatshark, γιορτάζει τα 7 χρόνια του “Tide” κεφαλαίου και είπε να σας κάνει ένα δώρο. Συγκεκριμένα, από σήμερα και για λίγες ημέρες ακόμα θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα co-op παιχνίδια, εντελώς δωρεάν.

Μαζί με τα 7 χρόνια, η εταιρία ετοιμάζεται και για την κυκλοφορία του Warhammer 40: Darktide και γι’ αυτό το λόγο επέλεξε να σας κάνει δώρο το Warhammer: Vermintide 2, στο Steam, το οποίο θα μείνει για πάντα στη συλλογή σας. Αξίζει να αναφερθεί, πως αυτή η προσφορά θα κρατήσει μέχρι τις 7 Νοεμβρίου, οπότε καλό θα ήταν να βιαστείτε. Η αρχική τιμή του τίτλου ήταν 27,99 ευρώ.

Κατεβάστε το Warhammer: Vermintide 2 πατώντας εδώ.

Τα δώρα δε σταματούν εδώ, διότι το στούντιο δήλωσε ότι στις 8 Νοεμβρίου θα έρθει και ένα δωρεάν update, το Trail of Treachery και θα προσφέρει μία ολοκαίνουργια αποστολή στα χιόνια.

Το Warhammer: Vermintide 2 έχει co-op μάχες και δίνει έμφαση στο ranged combat, ενώ παράλληλα θα μπορείτε να προσαρμόσετε τον κάθε χαρακτήρα στα μέτρα σας, μέσα από τέσσερα διαφορετικά classes. Επίσης, έχει ένα random σύστημα για loot.

Πριν καιρό προστέθηκε και ένα 4v4 mode:

Πρόκειται για ένα 4v4 versus, που η μία ομάδα παίζει ως Ubersreik 5 από το κύριο παιχνίδι ενώ η αντίπαλη ομάδα παίρνει στα χέρια της τους Skaven. Το κάθε match περιλαμβάνει έναν γύρο, η μια ομάδα αναλαμβάνει τους ήρωες και η άλλη τους «εχθρούς», νικήτρια ομάδα βγαίνει αυτή που θα προχωρήσει περισσότερο την αποστολή της.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.