Sonic Frontiers: Το ολοκαίνουργιο trailer έχει λίγο απ“ όλα!

Και σας ετοιμάζει για την κυκλοφορία
03 Νοεμβρίου 2022 19:35
Sonic Frontiers: Το ολοκαίνουργιο trailer έχει λίγο απ“ όλα!

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Sonic Frontiers, το οποίο αναμένεται να καταφθάσει την επόμενη εβδομάδα για όλες τις πλατφόρμες. Έτσι, η SEGA συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προώθηση του τίτλου και έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο trailer.

Με τίτλο “Showdown” και διάρκεια περίπου δύο λεπτά, το εν λόγω βίντεο προσφέρει μια πιο αναλυτική ματιά στον ανοιχτό κόσμο, τους γρίφους, τους εχθρούς, τις πιο linear πίστες, τα bosses και γενικότερα σε όλες τις πτυχές της εμπειρίας του τίτλου.

Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι το Frontiers υπόσχεται μια Sonic εμπειρία που όμοιά της δεν έχουμε βιώσει ξανά, με δράση υψηλής ταχύτητας σε ένα εντελώς ανοιχτό περιβάλλον. Αναλυτικότερα, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παλέψουν με πανίσχυρους εχθρούς, καθώς εξερευνούν τα πυκνά δάση, τους τεράστιους καταρράχτες και τις απέραντες ερήμους των Starfall Islands, στο μεγαλύτερο παιχνίδι της σειράς, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Sonic Team, Takashi Iizuka.

Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί:

Για την ιστορία, η SEGA είχε δηλώσει στο παρελθόν πως θέλει το παιχνίδι να θριαμβεύσει στα reviews, συγκεντρώνοντας υψηλές βαθμολογίες, ενώ στις αρχές του καλοκαιριού είδαμε αρκετά gameplay πλάνα, με ειδικά βίντεο που παρουσίαζαν για παράδειγμα την εξερεύνηση και το combat στο open-world.

Το Sonic Frontiers αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου του 2022 για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC.