ΦΗΜΗ: Έρχεται ολοκαίνουργιο Deus Ex από την Eidos Montreal!

Η οποία βοηθάει και ομάδες των Xbox Game Studios
03 Νοεμβρίου 2022 19:25
ΦΗΜΗ: Έρχεται ολοκαίνουργιο Deus Ex από την Eidos Montreal!

Ο γνωστός δημοσιογράφος του Bloomberg, Jason Schreier, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μερικές νέες πληροφορίες για το τι συμβαίνει πίσω από τα παρασκήνια στη γνωστή ομάδα ανάπτυξης Eidos Montreal. Πρόκειται για την πρώην ομάδα της Square Enix, η οποία εξαγοράστηκε πρόσφατα από την Embracer.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το κλείσιμο της Onoma  (πρώην Square Enix Montreal) δεν επηρέασε και την Eidos, η οποία έμεινε άθικτη από αυτές τις αλλαγές, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ρεπόρτερ. Ωστόσο, το στούντιο έχει ακυρώσει πλέον ένα νέο του project, το οποίο θα ήταν εμπνευσμένο από το Stranger Things. Αντιθέτως, η Eidos Montreal έχει πλέον στα σκαριά τρία διαφορετικά παιχνίδια.

Το πρώτο από αυτά είναι ένα νέο IP για το οποίο δεν ξέρουμε πολλά, το δεύτερο είναι ένα νέο Deus Ex, το οποίο βρίσκεται σε πολύ, πολύ αρχικό στάδιο ανάπτυξης και το τρίτο είναι το...Fable. Ναι, καλά διαβάσατε, όπως συνέβη και με τη Crystal Dynamics που βοηθά με το Perfect Dark, τα Xbox Game Studios έχουν επιστρατεύσει και την ταλαντούχα Eidos για να βοηθήσει με το φιλόδοξο open world RPG, στο πλευρό της Playground Games.

Επιστρέφοντας στα του Deus Ex, τις πληροφορίες σχολίασε και ο Έλληνας voice actor που έχει χαρίσει τη φωνή του στον εμβληματικό Adam Jensen. Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Τουφεξής δήλωσε πως ακόμη δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα, αλλά φυσικά θα εύχεται να ενσαρκώσει ξανά τον χαρακτήρα.

Η σχετική του δημοσίευση ακολουθεί παρακάτω.