«Σαν το Dark Souls να συνάντησε το The Last of Us» – Δείτε το εντυπωσιακό παιχνίδι 2 ατόμων

Που συζητιέται στα social media
03 Νοεμβρίου 2022 19:08
«Σαν το Dark Souls να συνάντησε το The Last of Us» – Δείτε το εντυπωσιακό παιχνίδι 2 ατόμων

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τις τελευταίες ώρες το πρώτο gameplay βίντεο του Blight: Survival. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι που ετοιμάζουν μόλις 2 ανεξάρτητοι developers, χρησιμοποιώντας την πανίσχυρη Unreal Engine 5.

Η ομάδα περιγράφει των τίτλο ως ένα ‘action-horror roguelite’, με τους χρήστες των social media να παρομοιάζουν το project με έναν συνδυασμό Dark Souls, The Last of Us, Chivalry 2 και A Plague Tale. Ο λόγος για αυτούς τους συσχετισμούς είναι το gameplay, η κινηματογραφηκότητα του project, αλλά και το setting του.

Η δράση του παιχνιδιού λαμβάνει χώρα σε μια εναλλακτική Ευρώπη του 14ου αιώνα, με μια διαφορετική, ακόμη πιο σκοτεινή εκδοχή της πραγματικής πανούκλας που κατέστρεψε τη Δυτική Ευρασία και τη Βόρεια Αφρική στα τέλη του Μεσαίωνα. Συγκεκριμένα, ένα νέο στέλεχος του "Blight" εξαπλώνεται ταχύτατα από τα λείψανα των νεκρών, και ο παίκτης, μαζί με έως και τρεις φίλους του σας αναλαμβάνει να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του στρατιώτη και να απαλλάξει τον κόσμο από τους τερατώδεις απέθαντους.

Το Blight: Survival έχει μάλιστα co-op τεσσάρων παικτών, οι οποίοι καλούνται να επιβιώσουν σε αυτόν τον εναλλακτικό μεσαίωνα. Δείτε το πρώτο του πεντάλεπτο gameplay μέσα από τον player που ακολουθεί, για περισσότερα.