Κατεβάστε δύο τίτλους για το PC σας εντελώς δωρεάν!

Από το Epic Games Store
03 Νοεμβρίου 2022 18:44
Κατεβάστε δύο τίτλους για το PC σας εντελώς δωρεάν!

Η Epic Games μόλις διέθεσε τα νέα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε τώρα χωρίς κανένα κόστος. Πρόκειται για δύο τίτλους και αυτή τη φορά που από τη στιγμή που θα τα προσθέσετε στο προφίλ σας, θα μείνουν εκεί για πάντα.

Το 1ο παιχνίδι που θα γίνει δικό σας είναι το Filament της Beard Envy, το οποίο σάς καλεί να λύσετε πολύ δύσκολους γρίφους και να μάθετε τί πραγματικά έγινε στο πλήρωμα του “The Alabaster”. Επειδή ο τίτλος έχει δύσκολα puzzles, ωστόσο, θα έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε και μία λειτουργία που θα σας δίνει διάφορα hints.

Το 2ο παιχνίδι είναι το Rising Storm 2: Vietnam της Tripwire Interactive. Ετοιμαστείτε για multiplayer ματσάκια με 64 παίκτες στο Βιετνάμ μέσα από 20 και παραπάνω διαφορετικούς χάρτες, 50+ διαφορετικά όπλα και με ελικόπτερα. Το παιχνίδι υπόσχεται ακατάπαυστη δράση με μάχες που θα διαδραματίζονται μέσα σε ορυχεία και άλλα μέρη.

Αποκτήστε το Filament πατώντας εδώ.

Κάντε δικό σας το Rising Storm 2: Vietnam από εδώ.

Τα δύο αυτά τα παιχνίδια είναι τώρα διαθέσιμα στο Epic Games Store και η προσφορά θα ολοκληρωθεί την επόμενη Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου στις 18:00.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.