World of Warcraft: Το σπάνιο δώρο της Blizzard που αναστάτωσε τους fans του παιχνιδιού

Πολλοί παίκτες είχαν αγοράσει αυτό το «αντικείμενο» με κανονικά χρήματα
02 Νοεμβρίου 2022 11:24
World of Warcraft: Το σπάνιο δώρο της Blizzard που αναστάτωσε τους fans του παιχνιδιού

Αν είστε παίκτες του World of Warcraft θα μπορείτε πολύ σύντομα να αποκτήσετε ένα από τα πιο σπάνια mounts του παιχνιδιού και αυτό έχει φέρει τα πάνω κάτω στην κοινότητα. Πρόκειται για το “Feldrake” mount, το οποίο θα μπορείτε να πάρετε εντελώς δωρεάν, εάν κάνετε κάποια βήματα από τις 28 έως τις 30 Νοεμβρίου, μέσα από τη νέα καμπάνια της Blizzard.

Μπορεί πολλοί παίκτες να χάρηκαν με αυτή την ανακοίνωση από την εταιρία, ωστόσο άλλοι φαίνεται πως δεν ενθουσιάστηκαν καθόλου. Ο λόγος; Για να αποκτήσει κάποιος το Feldrake mount, έπρεπε να ασχοληθεί και να παίξει το ακυρωμένο πλέον World of Warcraft Trading Card Game και να τύχει μία σπάνια κάρτα που του έδινε πρόσβαση στο mount.

Έτσι, πολλοί έδιναν αρκετά πραγματικά χρήματα για να αγοράσουν κάρτες και να τύχουν το συγκεκριμένο mount για το WOW. Μάλιστα, οι κάρτες αυτές λειτουργούν ακόμα και σήμερα και μπορεί κάποιος να τις προμηθευτεί μέσα από αγγελίες στο eBay.

Το WoW subreddit και τα forums της Blizzard «έχουν πάρει φωτιά» τις τελευταίες ώρες και πολλοί κρίνουν την απόφαση της εταιρίας να δώσει αυτό το σπάνιο αντικείμενο σε όλους τους παίκτες.  

Παρόλο που το Feldrake είναι μια απλή «έκδοση» των mounts που κυκλοφόρησαν με το Wrath of the Lich King, αλλά σε άλλο χρώμα, πολλοί ισχυρίζονται ότι η Blizzard καταστρέφει το κύρος του, προσβάλλοντας κατά κάποιον τρόπο εκείνους που ξόδεψαν χιλιάδες δολάρια για να το αποκτήσουν μέσα από τις κάρτες.

Για να αποκτήσετε ένα από τα πιο σπάνια mounts του WoW, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε το Battle.net με το Twitch account σας, από τις 28-30 του Νοεμβρίου και να δείτε τέσσερις ώρες stream από το WoW: Dragonflight. Μάθετε περισσότερα γι’ αυτό πατώντας εδώ.