Marvel - EA: Mάθαμε πόσα παιχνίδια θα αναπτύξουν μαζί εκτός του Iron Man

Επεκτάθηκε το deal μεταξύ των δύο κολοσσών
31 Οκτωβρίου 2022 20:33
Marvel - EA: Mάθαμε πόσα παιχνίδια θα αναπτύξουν μαζί εκτός του Iron Man

Σε επέκταση της συμφωνίας μεταξύ Marvel Games και Electronic Arts προχώρησαν οι δύο εταιρίες, καθώς πέραν του ήδη ανακοινωθέντος Iron Man παιχνιδιού δια χειρός Motive Studios, θα έρθουν κι άλλα παιχνίδια. 

Συνολικά, όπως έγινε γνωστό, η ΕΑ και τα στούντιό της θα αναπτύξουν τρία συνολικά παιχνίδια, με το Iron Man project να είναι το πρώτο εξ αυτών. Δυστυχώς όμως κανένας, ούτε και το Bloomberg που μετέφερε πρώτο την είδηση, δε γνωρίζει με ποιους χαρακτήρες της Marvel θα ασχολούνται τα άλλα δύο παιχνίδια της ΕΑ ή πότε περίπου αναμένονται. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ανάμεσα στα Marvel παιχνίδια που βρίσκονται υπό ανάπτυξη είναι το Marvel's Spider-Man 2 και το Marvel's Wolverine δια χειρός Insomniac Games και το Black Panther/Captain America παιχνίδι δια χειρός Skydance Media και Amy Hennig, δημιουργό των Uncharted. 

Όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για το Iron Man της Motive

Πρόκειται για ένα third-person, single-player, action adventure παιχνίδι για τον Iron Man, που την ανάπτυξή του ηγείται ο Oliver Proulx, ο οποίος εργάστηκε ως game director του επιτυχημένου και αγαπημένο από κοινό και κριτικούς, Marvel's Guardians of the Galaxy

Η ιστορία του, όπως μαθαίνουμε, θα είναι πρωτότυπη και θα διαδραματίζεται σε ένα ξεχωριστό σύμπαν, αξιοποιώντας την πλούσια ιστορία του Iron Man, διοχετεύοντας την πολυπλοκότητα, το χάρισμα και τη δημιουργική ιδιοφυΐα του Tony Star, δίνοντας επίσης στους παίκτες τη δυνατότητα να νιώσουν "πώς είναι να παίζεις πραγματικά ως Iron Man".

Προς το παρόν το παιχνίδι βρίσκεται σε pre-production φάση και αργότερα η Motive Studios θα μοιραστεί περισσότερα, όταν προχωρήσει αναλόγως η ανάπτυξή του.