Unholy: Θα σας σηκωθεί η τρίχα με αυτό το horror παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κυκλοφορήσει το 2023 για PC και κονσόλες
31 Οκτωβρίου 2022 19:19
Unholy: Θα σας σηκωθεί η τρίχα με αυτό το horror παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Το 2018, η ομάδα ανάπτυξης, Duality Games ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ένα “first-person horror” παιχνίδι με την ονομασία “Unholy”. Τώρα, μετά από χρόνια απουσίας, ο τίτλος έρχεται και πάλι στο προσκήνιο με ένα ολοκαίνουργιο gameplay βίντεο που διαρκεί περίπου 16 λεπτά.

Στο τιμόνι της ανάπτυξης βρίσκονται αρκετά γνωστά ονόματα της βιομηχανίας, ανάμεσά τους προγραμματιστές των Painkiller, Bulletstorm και Gears of War. Το Unholy έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

Οι πρώτες πληροφορίες για την ιστορία του έχουν ως εξής: Ο κεντρικός χαρακτήρας ψάχνει το παιδί του, αφού έχει εξαφανιστεί σε μία πρώην πόλη της σοβιετικής ένωσης. Έτσι, ο παίκτης καλείται να εξερευνήσει την πόλη αυτή, καθώς και τον ανατριχιαστικό και “twisted” κόσμο του, όπου κυβερνάται από κάποιους αδυσώπητους ιερείς.

Το Unholy θα διαθέτει ιδιαίτερους gameplay μηχανισμούς που θα επικεντρώνονται σε τέσσερα βασικά συναισθήματα, το θυμό, το φόβο, τη λύπη και την επιθυμία. Αυτά θα σας βοηθήσουν να αλληλεπιδράτε με το περιβάλλον προκειμένου να καταστρέψετε διάφορα εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο σας και όχι μόνο.

Μάλιστα, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα συναισθήματα για να μπερδέψετε, να δελεάσετε ή να βλάψετε τους αντιπάλους σας.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται για το PC και τις next-gen κονσόλες. Δείτε το gameplay βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.