Τύπος τερμάτισε σε λίγα λεπτά το Ocarina of Time και είχε δεμένα τα μάτια του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα
31 Οκτωβρίου 2022 16:15
Τύπος τερμάτισε σε λίγα λεπτά το Ocarina of Time και είχε δεμένα τα μάτια του (ΒΙΝΤΕΟ)

Το The Legend of Zelda: Ocarina of Time του Nintendo 64 είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στην κοινότητα των Speedrunners. Το παγκόσμιο ρεκόρ του παιχνιδιού όσον αφορά τη γρήγορη ολοκλήρωσή του στην “Any Percentage” κατηγορία άλλαξε πρόσφατα, αφού ένας gamer κατάφερε να τερματίσει το παιχνίδι σε 3 λεπτά 55 δευτερόλεπτά και 300 milliseconds (3:55:300).

Τώρα, έχουμε ακόμη ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα από έναν fan του παιχνιδιού, ο οποίος είπε να το πάει σε άλλο επίπεδο και να παίξει με…δεμένα τα μάτια. Ναι, καλά διαβάσατε. Ο YouTuber, με την ονομασία, Bubzia, έπαιξε το παιχνίδι της Nintendo με κλειστά τα μάτια και το ολοκλήρωσε μέσα σε 12 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα.

Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα, όπου όχι μόνο προσπαθεί να ολοκληρώσει γρήγορα το παιχνίδι, σε "DANK%" (και το γνωστό glitch των speedrunners), αλλά παίζει και με δεμένα τα μάτια. Αυτό σημαίνει, ότι ο Bubzia προετοιμάστηκε πολύ προτού πετύχει το στόχο του και απομνημόνευσε κατά κάποιον τρόπο τις περιοχές του παιχνιδιού και αυτά που πρέπει να κάνει για να λειτουργήσει το glitch.

Ποια είναι η κανονική διάρκεια του Ocarina of Time;

Σύμφωνα με το γνωστό site “How long to Beat”, το Ocarina of Time αγγίζει τις 27 ώρες για να ολοκληρωθεί η κεντρική ιστορία του, ενώ αν κάποιος θελήσει να κάνει τα πάντα, θα χρειαστεί περίπου 39 ώρες.

Δείτε το βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.