Τελευταία ευκαιρία για να προλάβετε τα δωρεάν PS4 και PS5 παιχνίδια του Οκτωβρίου

Διαθέσιμα για λίγες ώρες ακόμη
31 Οκτωβρίου 2022 15:30
Τελευταία ευκαιρία για να προλάβετε τα δωρεάν PS4 και PS5 παιχνίδια του Οκτωβρίου

Σήμερα, Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, είναι η τελευταία σας ευκαιρία για να προλάβετε τα 'δωρεάν' παιχνίδια του PlayStation Plus Essential για το μήνα. Σε περίπτωση, λοιπόν, που δεν έχετε πατήσει ακόμη το ‘Download’ για να προστεθούν στις ψηφιακές σας βιβλιοθήκες, έχετε ακόμη λίγες ώρες μπροστά σας για να το κάνετε.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι από τις 4 Οκτωβρίου, οι συνδρομητές όλων των βαθμίδων της υπηρεσίας στα PS4 και PS5 μπορούσαν να εξαργυρώσουν τρία παιχνίδια. 

Αναλυτικότερα, διαθέσιμη για λίγες ώρες ακόμη είναι τόσο η PS5 όσο και η PS4 έκδοση του Hot Wheels Unleashed. Πρόκειται για ένα racing παιχνίδι που βασίζεται στο λατρεμένο brand από τα πασίγνωστα «αυτοκινητάκια», το οποίο είχε πρωτοκυκλοφορήσει πριν από περίπου έναν χρόνο, λαμβάνοντας πολύ θετική ανταπόκριση από τους παίκτες.

Συνεχίζοντας, οι συνδρομητές του PlayStation Plus μπορούν να κατεβάσουν και ένα ακόμη παιχνίδι που αφορά το PS4. Αυτό είναι το Injustice 2, το ιδιαίτερο fighting της NetherRealm Studios (δημιουργοί των Mortal Kombat), το οποίο φέρνει στις ψηφιακές αρένες χαρακτήρες από το σύμπαν της DC, όπως ο Batman, καθώς και από άλλα γνωστά third-party franchises, όπως ο Sub-Zero.

Κλείνοντας, το τελευταίο δωρεάν παιχνίδι του Οκτωβρίου είναι το Superhot για το PS4. Ένα πολυβραβευμένο indie FPS του 2016, το οποίο βασίζεται σε ένα πανέξυπνο concept: Ο χρόνος κυλά μόνο όταν κινήστε!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τίτλοι του PS4, δηλαδή το Injustice 2 και το Superhot στην προκειμένη περίπτωση, είναι playable και στο PlayStation 5 μέσω του Backwards Compatibility χαρακτηριστικού της κονσόλας. Εφόσον εξαργυρώσετε τα παιχνίδια, αυτά θα μείνουν στη ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα είναι προσβάσιμα για πάντα, με μοναδική προϋπόθεση να μην έχει λήξει η συνδρομή σας.

Τη λίστα δωρεάν παιχνιδιών του Νοεμβρίου μπορείτε να τη βρείτε πατώντας εδώ.