Το internet έχει πεθάνει στο δούλεμα το Overwatch 2 για την τιμή αυτού του αντικειμένου!

Το οποίο είναι πιο φτηνό στην πραγματική ζωή…
29 Οκτωβρίου 2022 20:24
Το internet έχει πεθάνει στο δούλεμα το Overwatch 2 για την τιμή αυτού του αντικειμένου!

Από τη στιγμή που πρωτοκυκλοφόρησε το Overwatch 2, η κοινότητά του δεν έχει σταματήσει να συζητά σχετικά με το monetization του. Συγκεκριμένα, έχουν ειπωθεί πολλά για τους νέους τρόπους με τους οποίους η Blizzard προσπαθεί να βγάλει πλέον χρήματα από το παιχνίδι, αφού σε αντίθεση με το πρώτο κεφάλαιο, το sequel ακολουθεί το free to play μοντέλο.

Τώρα, πρώτο θέμα συζήτησης στο Reddit και στα social media έχει γίνει ένα συγκεκριμένο αντικείμενο που πωλείται στο in-game κατάστημα του Overwatch 2. Ο λόγος γίνεται για ένα weapon charm, ένα ψηφιακό μπρελόκ που μπορεί να αγοράσουν οι παίκτες για να κρεμάσουν στα όπλα τους στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, για να αποκτήσει κάποιος ένα Pachimari charm (χαρακτήρας-μασκότ στο Overwatch) χρειάζεται 700 coins, τα οποία αντιστοιχούν περίπου σε 7 δολάρια.

Αν τα 7 δολάρια σας φαίνονται πολλά, κρατηθείτε, αφού το θέμα έγινε viral για άλλο λόγο. Ποιος είναι αυτός; Το ίδιο μπρελόκ, στην πραγματική ζωή, από την ίδια την Blizzard, πωλείται έναντι 5 δολαρίων. Ναι, καλά διαβάσατε. Το επίσημο Gear Store της Blizzard πουλάει το ολόιδιο μπρελόκ πιο φτηνά στην πραγματική ζωή απ’ ότι χρειάζεται να ξοδέψει κάποιος για να το αποκτήσει ψηφιακά.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι πως αν κάποιος θέλει να αγοράσει αυτό το charm, χρειάζεται εν τέλει να πληρώσει 10 δολάρια, αφού δεν γίνεται να αποκτήσει απλά 700 coins. Αντιθέτως, θα χρειαστεί να καταφύγει στο φτηνότερο πακέτο in-game νομισμάτων, το οποίο παρέχει 1000 coins για 10 δολάρια.

Η ανακάλυψη αυτή της κοινότητας έχει πάνω από 55 χιλιάδες upvotes στο Reddit, με πάνω από 1200 σχόλια, μεταξύ των οποίων και μερικές ξεκαρδιστικές απαντήσεις που πεθαίνουν την Blizzard στο 'δούλεμα'. Μπορείτε να βρείτε την σχετική ανάρτηση πατώντας εδώ.