The Callisto Protocol: Πόσο “horror” είναι το παιχνίδι; (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το ντοκιμαντέρ της σειράς και μάθετε τα πάντα!
29 Οκτωβρίου 2022 15:20
The Callisto Protocol: Πόσο “horror” είναι το παιχνίδι; (ΒΙΝΤΕΟ)

Το The Callisto Protocol θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο και η ομάδα ανάπτυξης, Striking Distance Studios, θέλει να σας δείξει πόσο τρομακτικός θα είναι ο τίτλος της. Συγκεκριμένα, το στούντιο ανέβασε στο YouTube το πρώτο επεισόδιο από μία μίνι σειρά ντοκιμαντέρ, που θα σας παρουσιάζει μερικές πτυχές του παιχνιδιού.

Το ντοκιμαντέρ αυτό έχει την ονομασία “Mastering Horror” και στο πρώτο επεισόδιο, ο Glen Schofield και η ομάδα του, αλλά και ο Robert Kirkman του The Walking Dead μιλούν για το horror genre και όχι μόνο.

Η λεζάντα του βίντεο αναφέρει τα εξής:

Ο Glen Schofield και η ομάδα ανάπτυξης Striking Distance Studios συνοδεύονται από το cast του The Callisto Protocol και άλλα icons από τη ψυχαγωγία του τρόμου, καθώς πηγαίνουν πίσω στα παρασκήνια του παιχνιδιού και συζητούν για την κοινή τους αγάπη. Για το είδος του τρόμου.

Το The Callisto Protocol ακυρώθηκε στην Ιαπωνία και υπάρχει λόγος

Σύμφωνα με την περιγραφή του, το The Callisto Protocol είναι ένα story-driven survival horror τίτλος, ο οποίος εκτυλίσσεται σε μια φυλακή-αποικία, στην Καλλιστώ, τον δορυφόρο του πλανήτη Δία, στο έτος 2320. Μάλιστα, ο πρωταγωνιστής του τίτλου, ο Jacob, έχει ικανότητες «GRP» που του επιτρέπουν να σπρώχνει και να τραβάει πράγματα.

Το Black Iron Prison είναι μία φουτουριστική κοινωνία φυλακών που λειτουργεί από την United Jupiter Company και κρύβει μέσα του διάφορα…πλάσματα. Εκτός από τον κεντρικό πρωταγωνιστή, τον Jacob Lee, σε αυτό το παιχνίδι θα γνωρίσετε και άλλα πρόσωπα που προσπαθούν να ξεφύγουν από αυτόν τον εφιάλτη.

The Callisto Protocol: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον πολυπόθητο τίτλο

Ένα από αυτά, είναι μία κεντρική χαρακτήρας που υποδύεται η Karen Fukuhara, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το Suicide Squad του 2016 και το The Boys της Amazon.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το The Callisto Protocol αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου του 2022 για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Δείτε το πρώτο επεισόδιο μέσα από τον player που ακολουθεί.