ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται νέο Assassin’s Creed που επικεντρώνεται στο multiplayer

Από developers που έφτιαξαν το For Honor
28 Οκτωβρίου 2022 12:48
ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται νέο Assassin’s Creed που επικεντρώνεται στο multiplayer

Η Ubisoft ανακοίνωσε και επίσημα ότι εργάζεται σε έναν νέο Assassin’s Creed τίτλο, ο οποίος θα επικεντρώνεται στο Multiplayer. Ο τίτλος αυτός έχει την κωδική ονομασία “Invictus” και βρίσκεται υπό ανάπτυξη από ένα στούντιο που περιλαμβάνει και βετεράνους προγραμματιστές που δούλεψαν στο For Honor.

Αυτές οι πληροφορίες αποκαλύφθηκαν μέσα από τη νέα αναφορά των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρίας, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για όλους τους επερχόμενους Assassin’s Creed τίτλους που έχει στα σκαριά.

Μάλιστα, το “Project Invictus” θα είναι μία αυτόνομη multiplayer εμπειρία όπως λέει η Ubisoft και θα μπορεί ο κόσμος να το παίξει μέσα από το Assassin’s Creed Infinity, το HUB της σειράς, το οποίο θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο για όλες τις εμπειρίες του franchise από εδώ και στο εξής.

Στην πραγματικότητα, γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η εταιρία θέλει να επαναφέρει το multiplayer στο franchise, με κάποιον τρόπο, ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που μιλάει για ένα αυτόνομο παιχνίδι για πολλούς παίκτες και παράλληλα ανακοινώνει την κωδική ονομασία του.

Με το Invictus να ανακοινώνεται και επίσημα, τώρα πλέον ξέρουμε ότι η εταιρία ετοιμάζει πέντε διαφορετικούς τίτλους. Το Project RED, ένα RPG που θα μεταφέρει τους παίκτες στην φεουδαρχική Ιαπωνία, το Project Hexe, για το οποίο γνωρίζουμε λίγα πράγματα, το παιχνίδι με κωδική ονομασία Jade, που θα είναι ένα open world για mobile, καθώς και το Assassin’s Creed Mirage.