Elden Ring: Ο George R.R. Martin αποκάλυψε τί ακριβώς έγραψε στο παιχνίδι της FromSoftware

Δεν έγραψε απλώς μία ιστορία
28 Οκτωβρίου 2022 00:42
Elden Ring: Ο George R.R. Martin αποκάλυψε τί ακριβώς έγραψε στο παιχνίδι της FromSoftware

Γνωρίζουμε εδώ και χρόνια ότι στο Elden Ring της FromSoftware έχει δουλέψει και ο George R.R. Martin του Game of Thrones. Ξέρουμε ότι έχει συνεισφέρει στην ιστορία του παιχνιδιού, αλλά δεν είχε γίνει γνωστό τί ακριβώς είχε γράψει γι’ αυτήν. Όλα αυτά αποτελούν παρελθόν τώρα, καθώς ο διάσημος συγγραφέας μίλησε για τον RPG τίτλο.

Ο Martin βρέθηκε καλεσμένος στο The Late Show με τον Stephen Colbert και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η FromSoftware τον κάλεσε πριν από πολλά χρόνια στο τηλέφωνο, για να συνεισφέρει στο lore του Elden Ring.

Βασικά, οι άνθρωποι της FromSoftware, οι δημιουργοί του Elden Ring, με πήραν τηλέφωνο πριν από αρκετά χρόνια, όταν ήθελαν να φτιάξουν αυτό το βιντεοπαιχνίδι. Ήθελαν να χτίσουν αρχικά τον κόσμο του Elden Ring. Ήθελαν το “world building”, κάτι το οποίο κάνω εδώ και αρκετό καιρό και μου αρέσει να το κάνω.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι η FromSoftware ήθελε τη βοήθειά του για να αναπτύξει την ιστορία του παιχνιδιού:

Έτσι, καθώς τα συμφωνήσαμε, έγραψα μία ιστορία για το τι συνέβη 5,000 χρόνια πριν από το τρέχον παιχνίδι και ποιοι ήταν όλοι οι χαρακτήρες. Ποιος σκότωσε ποιον και ποιες δυνάμεις είχαν κλπ.

Ο Martin, λοιπόν, δεν έγραψε απλώς κάποια events που είχαν συμβεί χρόνια πριν στο Elden Ring, αλλά ολόκληρο το background της ιστορίας αυτού του realm, τις δυνάμεις και τις σχέσεις των χαρακτήρων και πολλά άλλα. Επίσης, ο συγγραφέας δήλωσε ότι δεν περίμενε με τίποτα ότι τα βιντεοπαιχνίδια χρειάζονται τόσο πολύ χρόνο για να φτιαχτούν.

Τέλος, ο Martin αποκάλυψε ότι δεν έχει παίξει ακόμα αυτό το παιχνίδι, επειδή είναι πολύ απασχολημένος με το βιβλίο “Winds of Winter”.

Δείτε τη συνέντευξή του παρακάτω.