Αποκτήστε τώρα το The Witcher εντελώς δωρεάν!

Μέσα από το gog
27 Οκτωβρίου 2022 22:58
Αποκτήστε τώρα το The Witcher εντελώς δωρεάν!

Το GOG για άλλη μια φορά μοιράζει δώρα και τώρα σάς δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε χωρίς κανένα κόστος το πρώτο Witcher παιχνίδι, με ένα πολύ απλό βήμα. Συγκεκριμένα, για να γίνει δικό σας, θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο newsletter του ψηφιακού καταστήματος, έτσι ώστε να σας ενημερώνει για προσφορές και νέες κυκλοφορίες.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να αποκτήσετε το παιχνίδι είναι να πατήσετε σε αυτό το σύνδεσμο, να κάνετε εγγραφή και θα λάβετε τα GWENT card Keg και The Witcher: Enchaned Edition χωρίς κανένα κόστος.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι πριν από μερικές ώρες, η CD Projekt Red ανακοίνωσε ότι εργάζεται στο remake του πρώτου Witcher. Πρόκειται για το project με την κωδική ονομασία 'Canis Majoris', το οποίο είχε παρουσιάσει τον περασμένο μήνα και αναπτύσσεται από το μηδέν με την δύναμη της Unreal Engine 5.

Πίσω από την ανάπτυξη του remake του πρώτου Witcher βρίσκεται η επίσης πολωνική Fools Theory, η οποία αποτελείται από βετεράνους developers και στελέχη του The Witcher franchise. Όπως αναφέρει η CDPR στην επίσημη ανακοίνωση, η ανάπτυξη του remake βρίσκεται ακόμα σε πρώιμα στάδια.

Να αναφέρουμε, επίσης, πως η CD Projekt RED αναπτύσσει το The Witcher 4 που θα αποτελεί την αρχή μιας νέας τριλογίας, ένα Witcher παιχνίδι δια χειρός The Molasses Flood με την ονομασία "Project Sirius", το "Project Hadar" που θα είναι κάτι εντελώς νέο πέραν των κόσμων των Witcher και Cyberpunk και τέλος το sequel του Cyberpunk 2077.